PR CUAET
-
Message from user Александра Фролова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Спасибо за ответ!
-
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ще одна питання. У мене на eCOPER вказана дата валідності ( дото до якої він дійсний), що це означає і чи це до чогось зобов'язує. Я знаходжусь в Канаді і чекає на картку, але скоріше за все до кінця вказаної дати ще не отримаю пластикову картку. Дякую
-
Большое спасибо, это уже немного разъясняет ситуацию. С английским все хорошо. По идее, тогда вопросов не должно быть
-
Пластикову картку прислали через місяць (ше бажано, шоб пошта працювала). Екопр треба зберігати все життя. Казали, десь на пенсії має знадобитись. Ми відправляли паспорт через турагенцію. Віддали і забрали через тиждень. Побоялись з поштою зв'язуватись.
-
youtu.be/R-bXZdJMCtA?si=WtrP4VjZFU23DWvR
-
Вы придумаете сами пароль какой хотите, потом его можно сохранить в телефоне и заходить без проблем
-
Це Торонто?
-
Доброго ранку.Я так розумію податися на паспорт на виїзному консульському обслуговуванні у Вінніпезі можна лише якщо паспорт закінчується у 2025 році?Якщо пізніше то ні?
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, что такое пароль ключа?
-
Бог мой, как Вы заходите в приложение?
-
А є,як зайти через дію?