PR CUAET
-
как это делается? даже если укажу доставить в другое консульство ?
-
А як оплачувати доставку пошти? Доставку можна оплатити ще перед подачою документів на паспорт, чи це потрібно робити після подачі? Чи взагалі після того як паспорт буде виготовлено?
-
тут можно выбрать в какое консульство отправить, на сколько это может быть правдой? или доставку можно в то где делал паспорт
-
паспорт в будь-якому випадку прийде в те консульство де ви його робили. але можна переслати між консульствами
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, хтось з чоловіків робив вже паспорт якщо не вчасно оновив дані в резерві? Приймали в консульстві?
-
Очень мало времени прошло. Вам на почту сразу же придет уведомление, как документы будут в работе
-
В Уні Оттава взагалі не треба було депозиту. Платили за навчання після початку навчання. Тому б я не орієнтувалась на чужий досвід в цьому питанні. Стипендії дуже різні існують і водночас для українців їх і не так багато. І подача на них в різний час. Я б сказала весь рік: до вступу і після
-
Дякую за відповідь.Гарного дня💐
-
як я знаю, всі замовляли доставку на те консульство де його робили. чи спрацює доставка в інше - питання.
-
їхати не треба - все по електронній пошті. сама доставка - тиждень десь. але треба додати час щоб консульство зреагувало на ваш лист і передало далі, а потім ще передали ваш паспорт DHL. на все про все десь місяць
-
Если сейчас фиксированная стравка 4.99 на 5 лет, выплачено уже 1 год и 4 месяцев, если ли смысл обращаться в банк и говорить об уменьшении ставки, не с целью понижения платежа, а чтоб платеж был таким же, но на тело ложилось бы больше?
-
Ох, дякую за підтримку! Але я інколи не бачу логіки в хронології з ecopr, тому є вірогідність, що ви отримаєте швидше!
-
Написал письмо в консульство Оттавы, скоро узнаем
-
Я вам скинула відео
-
вгорі є відео як це зробити
-
Чесно кажучи сам не знаю, мені це віконце само вискочило
-
Можно
-
Бог мой, а как это сделать то? Извините, но реально уже сил нет, копаться в этом лабиринте…
-
youtu.be/q-LRdjRJLH0?si=RsUuJQOCV6bhy_Hf Зробіть через АЦСК ПриватБанк як у відео
-
На жаль гостьова дозволяє перебувати тільки 6 міс в рік.
12 Jan 2024, 17:45
335064/451807
15 minutes ago