PR CUAET
-
В нас майже 6...
-
@OstapBosak Доброго ранку, Маю до Вас питання. Зараз на федеральному етапі. АOR отримав місяць тому. Final decision ще немає. На цьому тижні компанія в якій я працюю змінила job title для позиції на якій я працюю. Змін в обов'язках чи в чомусь іншому немає. Чи потрібно повідомляти про це? Якого формату документ треба відправити? Завчасно дякую.
-
А как детям то взять слоты, если аккаунты в банкинге на мою маму и естественно, по авторизации появляются её данные.
-
Бали дають за три роки досвіду. Більше нема смислу. 3 роки за останні 10 років
-
Всім привіт, робила money transfer в консульство і отримала Bank Draft, це щось типу звичайного чеку на вигляд. Гроші з карточки вже зняло. Скажіть, будь ласка, хто знає чи це підійде в консульстві?
-
Ідіть до банку або відділу Canada Post , скажіть що хочете оплатити квитанцію на імʼя Посольства України в Канаді. Я через пару годин піду сплачувати то відпишу вам
-
Торонто
-
Вчора знайома з Манітоби забирала дитячий паспорт в Торонто. Слот мала. Сказала, що паспорт без слота видали лише одному чоловіку з Манітоби (забирав дитячий паспорт), бо він написав скаргу. Більше нікому не дали паспорти
-
Це де?
-
Якщо знаєте, підкажіть показувати прописку дитини 14 років, яка немає ID в Україні?
-
Є кнопка *Підопічні*
-
Запитайте, будь ласка, чи актуально для дружини оформити паспорт на слот чоловіка і навпаки. Дякую.
-
Значит все таки делайте банк на себя(онлайн) и соответсвенно ключ на себя и тогда как мама вы своим детям сможете словить слоты
-
Достатньо ксерокопії прописки когось з батьків.
-
А та людина якій прийшов запит на медицину знаходиться в Канаді?І ви всі троє раніше проходили медогляд?Зверніть увагу на те що не обов’язково запит може бути на трьох
-
Я в Едмонтон приносила bank draft, все підійшло
-
Ні ,то ні ...жінка писала в гілці "слоти" - що в Торонто не видали ,бо хотіли слот .
-
Вы знаете, если б не эти чертовы паспорта, я б украинскими органами власти на одном гектаре ср…ть не села. Дети канадцы и вполне возможно, я пока не буду им продлевать паспорта, раз такой геморрой, а вот маме, хочешь-не хочешь, прийдется…
-
Я бы не рисковала с этими нововведениями, так как если уже начали отказывать мужу и жене по свидетельству о браке , то что им мешает отказать если Слот будет на бабушку а не на маму детей
-
Эй! Полегче, тон поменяй. Я с вами не спорю просто заскринила то что нашла по этому поводу, каждый трактует это по своему!
12 Jan 2024, 17:45
335211/429791
about a minute ago