PR CUAET
-
як зробити автозаповнення?
-
Дякую, що ділитеся досвідом! Це значно полегшить процедуру отримання паспортів моїй родині і всим, хто цього потребує!
-
Так в той же день за 15 хвилин зробили. Нам пощастило черги не було взагалі. Тільки анкету на подовження заповніть заздалегідь, вона теж є на сайті консульства.
-
Добре, напишу, спитаю поради. Вам в той же день продовжили дію існуючого паспорту? Як довго були в черзі?
-
Всяке буває, але на мою думку це фантастика. Я на трьох дітей взяла один слот. В консульстві мені сказали, що спробують зробити всім трьом одразу. Ви можете їм на імейл написати, спитати поради.
-
Дякую за доповнення! В мене в родині, крім мене, ще пʼятеро потребують виготовлення паспортів. Четверо з них- діти. Буває стільки вільних слотів на один день, чи то фантастика?
-
Тільки заходити краще десь о 17-58 з компьютера, в мене з телефона жодного разу не вийшло. Заздалегідь зробіть автозаповнення з прізвищем, іменем, по-батькові, номер телефону. Хай щастить!
-
Дякую за корисну підказку!
-
В посольстві вільні слоти можна зловити з понеділка по п'ятницю рівно 18-00. Зараз запис на грудень.
-
Добре. Отже ( це я для себе ще раз, а може і ще комусь буде корисно), процедура така: 1. Продовжити дію старого паспорта за 2 міс до строку його закінчення 2. Відразу, як продовжили дію паспорта, податися на новий ( продовження дії старого) WP 3. Як отримаю новий ( продовжений ) WP, подаюся на нову візу 4. Паралельно ловлю вільні слоти в Посольстві, щоб замовити новий паспорт. Коли буде готовий новий паспорт, знову подаюся на WP та візу ( якщо я її ще не отримаю), щоб вони були видані на новий паспорт? Так? Поправте, будь ласка.
-
Так
-
Дякую! Тобто у мене буде якесь підтвердження, що я вже подалася на новий WP, доки його будуть продовжувати?
-
Зможете Податись головне
-
@OstapBosak підкажіть,будь ласка
-
Тобто я не зможу працювати в Канаді, доки не отримаю новий WP і коли закінчиться мій попередній?
-
так. скажіть що вам потрібно подавати на продовження воркперміта,а вони це тепер роблять дуже довго
-
Дякую вам!
-
На тому ж сайті де і на cuaet подавались Там є про це розділи Як продовжити WP і т.д Все онлайн
-
Зрозуміла, дякую! Чи можете підказати процедуру подання на новий WP та візу? На якій платформі це робити?
-
Після У вас же зараз паспорт не продовжений Візи , WP видають на термін не довше ніж дія паспорту. А такі вже у вас є )