PR CUAET
-
мабуть мілітарі і держ служба але це не точно.
-
Там в пулі 540+ і не було бо їх вчора відібрали швидше за все вони пропорційно розподілені по балам
-
ПриватБанк дає довідку англійською
-
В Консульстві не можуть гарантувати чи попаде ваш паспорт в дипломатичну доставку цього разу, не знаю як вони то вирішують. Але факт, я чекаю 3 місяці і мій паспорт ще не прибув дипломатичною поштою, хоча дехто хто подавав пізніше вже доставили. Яка логіка в цьому не знаю, як кому пощастить певно.
-
Подзвоніть у WES вони швидко відповідають. І в нього попросіть трішки часу
-
Триматиму за вас кулачки 🤞🏻
-
Дякую вам дівчата що допомогли розібратися, будемо писати, незнаю що з того вийде, обов’язково напишу сюди 🙏
-
В мене немає українського
-
Якщо то документи,які треба буде подавати на ПР і далі ...то краще мати сертифікований переклад. Адже вони перевіряють усе
-
Проплачуйте доставку в любому випадку якщо вам "горить" паспорт, я знаю людей які чекають після виготовлення ще з липня, коли статус змінився на "виготовлено". Я теж чекав тоді, але після місяця очікувать замовив DHL і паспорт вже у мене. Якщо його підхопить дип. пошта то гроші за DHL зможете повернути потім.
-
Хто зареєструвався на Приват24 з Канади онлайн? Чи пропускає канадський номер?
-
Кароче, написали у Wes сказали до завтра зможуть переробити, будемо бачити вже що там🙏
-
Оттава сейчас,пока слоты не нужны,резерв + тоже не нужен что бы забрать