PR CUAET
-
Оттава сейчас,пока слоты не нужны,резерв + тоже не нужен что бы забрать
-
Кто то знает - если ли паспорт Оформить в Оттаве в начале января 2025 года 1) судя по сегодняшним темпам когда он будет готов если оплатить DHL ? 2) можно ли его будет забрать в Торонто ? Спасибо
-
У меня нет даже ФД. подача 31 марта
-
Не знаю
-
А можно ли паспорт Оформить в Оттаве - а забрать в Торонто ?
-
Прийшло підтвердження
-
До отримання перших 30К CAD можна просто підписувати собою і вказувати канадську адресу. Банківський рахунок свій. Далі подавати на початку наступного року декларацію. Якщо буде більше 30К то потрібно реєструватися платником GST. Для цього потрібно отримати бізнес номер. І там трохи більше бумаг подавати вже.
-
Может быть что выписали чек, а уже в след месяце придут на карту. Notice на почту сегодня приходил?
-
дякую, дивлюсь, але нічого схожого (запитів або щоб чогось не було) не бачу...
-
Добре, що написали про це. Зараз всі кинуться перевіряти свої. Дякую вам. Все буде добре, інакше і бути не може
-
Правда що усі листи надсилають в України в посольство України в Канаді а потім посольство надсилає в Торонто та Едмонтон?
-
Щиро дякую ❤️сама на нервах
-
Дай Боже, щоб все вийшло.
-
Так я ж написала вище…
-
Підкажіть будь ласка. CRAaccount was revoked. Як можна його відновити?
-
Можно мы работаем сутра до ночи - можете сказать пожалуйста в котором часу пришло это письмо Вам и по какому времени- спасибо
-
Там 30 годин дається на підтвердження, навряд чи можна пропустити
-
Спросил в Оттаве по поводу слотов что бы забрать паспорт сказали пока тут вложить это не будут,живая очередь как раньше
-
12:01 по Альберті
-
А в котором часу пришло и по какому времени по Торонто или Эдмонтону ? чтоб понять во сколько ожидать когда нам придет и не пропустить
12 Jan 2024, 17:45
335464/428986
4 minutes ago