PR CUAET
-
Читайте уважно там все написано. Якщо ви приїхали до 31 березня 2024 то можете подати до 31 березня 2025 року на Wp
-
Так
-
І за це треба оплачувати додатково ?
-
З України в консульство в Канаді, наскільки знаю не доставляють паспорти додому
-
Яка due date на подачу на ворк перміт до 31 грудня чи 31 березня ? Я знайшла два таких сайти на одному дедлайн до 31 грудня в іншого до 31 березня. 1. до 31 березня www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html 2. до 31 грудня www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Я подалась ноябрю 2023, жду ecopr вот 4ю неделю
-
є тут хтось у кого був компрехенсів і уже отримали фінальне рішення ? напишіть будь ласка тут або в пп - хочу дещо запитати. дякую
-
Як тоді заплатити за це? Це в посольство ?
-
трохи швидша доставка з україни до канади) додому вони не доставляють, треба замовляти на те місто у якому подавали документи на паспорт
-
А він писав що пізніше відправить паспорт коли отримаєте чи ні?
-
Слот на її імʼя, то все окей,вона ж може оформити паспорт ?
-
Доброго дня шукаю роботу в Едмонтоні англійська початковий рівень .цікавить будь яка робота .працювала в готелях покоївкою в Польщі на заводах.
-
А якщо я зловила для мами ?
-
В паспорт вклеюють
-
Власник також не зможе приїхати в Україну.
-
Якщо бабуся зловила слот для внучки,це не можна уже тоже?
-
Тобто наприклад я йду завтра на оформлення паспорта, і я оплачу 175 доларів і плюс оплата за доставку оформленого паспорта з України в посольство в Торонто?
-
То це не віза, це дозвіл на перебування зазвичай його видають дітям
-
Так Це для карт fd
-
Ну, по-перше, ця дівчина якій Ви написали була учасницею першого листа, тому знає трохи більше інформації. В першому листі було 3 людей заявки яких було втрачено і всі 3 отримали номер справи і запит на біометрію. І от саме дівчина до якої ви звертаєтеся переподавала заявку знову і отримала аор саме на переподану заявку, а не першу. По другому листу ми ще не знаємо повної картини, тільки те що людям дали аор на "пропущені" заявки грудня. Якщо і по саме втраченим є рух, то це чудові новини і можливо ми пропустили це в групі
12 Jan 2024, 17:45
335755/430115
4 minutes ago