Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 954.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Дані вашої сестри не були внесені в листі до міністра і ніякі документи її також ніхто не використовув. Використовувалися лише документи людей які фігурували у листі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Їм бідосям нема коли оновити сайт, працюють 24/7, ну так у інтерв'ю сказав 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • t1305925428T Offline
    t1305925428T Offline
    Rita
    wrote on last edited by
    ✍️Канадський робочий досвід відіграє важливу роль при подачі документів на постійне місце проживання (PR) у Канаді та дає кілька переваг: 🔍Express Entry (CEC): Canadian Experience Class (CEC) - це одна з категорій у системі Express Entry, створена спеціально для людей з досвідом роботи в Канаді. Якщо ви відпрацювали в країні щонайменше 12 місяців, це може значно підвищити ваші шанси на запрошення для подання на PR. 🔍Додаткові бали: Канадський досвід підвищує ваш бал у системі CRS (Comprehensive Ranking System). Чим більше у вас років досвіду, тим більше балів, особливо якщо робота була у кваліфікованій категорії. 📍На сторінці імміграційного консультанта Анни Імашбаєвой ви зможете найти багато цінної інформації щодо імміграції в Канаді 🇨🇦 www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== #viacanadaimmigrationgroup #реклама
    1 Reply Last reply
    0
  • t823398640T Offline
    t823398640T Offline
    Yurii Kammuri
    wrote on last edited by
    Який сенс в слотах , якщо приймають без них
    1 Reply Last reply
    0
  • t7215276256T Offline
    t7215276256T Offline
    Natali T
    wrote on last edited by
    Це був early renewal🫣 і я поки ще не збираюсь виходити з цього банку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Особисті сутички переносьте, будь ласка, до флуду
    1 Reply Last reply
    0
  • t1305925428T Offline
    t1305925428T Offline
    Rita
    wrote on last edited by
    ✍️Канадський робочий досвід відіграє важливу роль при подачі документів на постійне місце проживання (PR) у Канаді та дає кілька переваг: 🔍Express Entry (CEC): Canadian Experience Class (CEC) - це одна з категорій у системі Express Entry, створена спеціально для людей з досвідом роботи в Канаді. Якщо ви відпрацювали в країні щонайменше 12 місяців, це може значно підвищити ваші шанси на запрошення для подання на PR. 🔍Додаткові бали: Канадський досвід підвищує ваш бал у системі CRS (Comprehensive Ranking System). Чим більше у вас років досвіду, тим більше балів, особливо якщо робота була у кваліфікованій категорії. 📍На сторінці імміграційного консультанта Анни Імашбаєвой ви зможете найти багато цінної інформації щодо імміграції в Канаді 🇨🇦 www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== #viacanadaimmigrationgroup #реклама
    1 Reply Last reply
    0
  • t5102072807T Offline
    t5102072807T Offline
    Маша
    wrote on last edited by
    Ну це взагалі, багатьом же на літак
    1 Reply Last reply
    0
  • t5102072807T Offline
    t5102072807T Offline
    Маша
    wrote on last edited by
    Як це розібрали? То можна ще потім вже готовий паспорт не отримати кілька місяців через ці кляті слоти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7215276256T Offline
    t7215276256T Offline
    Natali T
    wrote on last edited by
    Домовлення не може бути, я це розумію. Є правила, просто можна їх використовувати не тільки для банка, але й для себе🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t5534308258T Offline
    t5534308258T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Мені потрібно зробити дещо по ремонту в квартирі. Будь ласка, відгукніться хто може робити ремонт або може хтось порекомендує гарного майстра. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    В першому листі була моя історія з втраченою заявкою. Я ВДРУГЕ переподалась офіційно з дозволу IRCC в кінці вересня ще до того, як був складений перший лист до Міністра Імміграції, який дякувати Вам був переданий Міністру Імміграції. Я отримала AOR на мою ВДРУГЕ ПОДАНУ заявку, першу заявку нажаль так і не знайшли в системі. Лист мені допоміг отримати AOR на ВДРУГЕ ПОДАНУ заявку, проте хочу звернути Вашу увагу на те, що лист ніяким чином не має відношення до того, що я переподавалась ВДРУГЕ, бо переподача моєї заявки була виконана до складання листа, а не після того, як лист був відправлений.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia Kotsar
    wrote on last edited by
    Що скажете ? @MLISedmonton @barbican_ca @OstapBosak
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by
    Сподіваюсь, моє звернення не загубиться в цій дискусії. Пані Юліанна @YuliannaYV, дуже дякую за вашу небайдужість і наполегливість! Якщо є така можливість, будь ласка, озвучте ще одну проблему - відсутність нашої програми в списку на Bridging open work permit (A bridging open work permit (BOWP) lets you keep working while you wait for the results of your permanent residence application). Ця опція значно спростила б підтримання легального статусу в Канаді багатьом українцям, особливо зважаючи на дедлайн по продовженню OWP (31 березня 2025 року) та труднощі зі слотами на нові паспорти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5102072807T Offline
    t5102072807T Offline
    Маша
    wrote on last edited by
    З України до посольства/консульства. Додому нічого не доставляють, потрібно їхати забирати особисто
    1 Reply Last reply
    0
  • t847485249T Offline
    t847485249T Offline
    🇺🇦 ꑭ Artem ꑭ 🇺🇦
    wrote on last edited by
    У нас також. assigned for assessment з 25 жовтня. ні дозапитів ні дзвінків ((
    1 Reply Last reply
    0
  • t5241406729T Offline
    t5241406729T Offline
    AllaLV
    wrote on last edited by
    Коли ви подавалися?
    1 Reply Last reply
    0
  • t421801884T Offline
    t421801884T Offline
    Marina Pisarenko
    wrote on last edited by
    А чи є хтось з червневих, кому ще НЕ дали номінацію? В мене все ще висить assigned for assessment, жодних дозапитів чи дзвінків роботодавцю((
    1 Reply Last reply
    0
  • t5241406729T Offline
    t5241406729T Offline
    AllaLV
    wrote on last edited by
    Дохід, щоб могли себе забезпечити. А звідки і як їм це не цікаво...головне правду писати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5575392889T Offline
    t5575392889T Offline
    Gleb
    wrote on last edited by
    звучит странно . просто со слов человека с авиакомпании аннулировать визу
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.