PR CUAET
-
@NYUkraine @Tatanet1 @Lyudmyla19
-
Видаліть повідомлення. Вас зараз забанять!!!
-
Та якщо б можно було щось безкоштовно😁 так, за гроші
-
Ви самі ловите собі слот.
-
В новій системі лише ви особисто це можете зробити. Вся інформація як, є тут у чаті
-
Привіт 😇 Можливо хтось літав в Аргентину або на Кубу робити паспорт, поділіться досвідом, будь ласка)
-
Саменькі ручками
-
За гроші маєте на увазі?
-
Тут писали що все залежить від консула. В Едмонтоні приймав документи і без ІD.
-
Будь ласка усі хто приймав участь у дискусії , ваші повідомлення не видалені а перенесені у гілку флуд де ви можете вільно закінчити свій спір без модерації. Я переніс ті повідомлення з яких почалась суперечка. Початок вашої дискусії залишив. Все абсолютно чесно.
-
Доброго вечора 😊Підкажіть людину яка займається бронями до консульства
-
Шановні адміністратори групи, якщо Ви перенесли мої повідомлення в гілку "FLOOD", то чому лишили повідомлення учасників дискусії? Так не чесно! Якщо переносите, то переносьте повідомлення всіх учасників дискусії, а то виходить, що комусь вседозволеність, а хтось не має право відстояти свою гідність, де мене звинуватили в тому, що я займаюсь розповсюдженням брехні. Переносьте в гілку "FLOOD" всі повідомлення учасників дискусії
-
Можна ще в Україну поїхать. Чула що так роблять …
-
Якщо не працювали, так, вказуйте, за заявку потрібно платити 255 якщо ви приїхали до березня 2024
-
Добрий вечір! Ті, хто їздив вчора/сьогодні в консульство за замовленням паспорту, як ви оплачували послугу в умовах коли Канада пост не працює?
-
Lena Leblanc www.facebook.com/share/p/15fUkqaHAz/ ну что? Ура!!! Квебек розширить покриття RAMQ для українських біженців. ➕ ℹ️🗣Уряд Квебеку розширить охоплення українських біженців планом медичного страхування, запевнив у середу міністр охорони здоров'я Крістіан Дюбе. 🗣️Ми знайдемо рішення, ми не підведемо українських біженців🗣️", - сказав міністр.🗣️Ми все ще ведемо переговори з федеральним урядом, але хочемо розширити їхнє охоплення. Квебек має зобов'язання перед ними, і ми будемо їх дотримуватися.🗣️ 🚨Багато українців були стурбовані закінченням їхнього страхування за планом медичного страхування Квебеку та витратами, які потім доведеться оплачувати за медичне обслуговування. 😱У Квебеку ніч, проведена в лікарні, коштує близько 5000 доларів.💵
-
Я вам просто кажу що те що ви хочете бачить як опцію для нашої програми доступно тільки для мігрантів по економічним програмам. Тим не менше податись на вп можно усім до березня 25 а може і потім но не брідж перміт
-
Та в тому то й справа, що вже 2 людям відмовили....
-
Я спросила будут ли еще слоты выставлять, после тех которые заняли и нет информации будут выкладывать еще или нет. Может вас стоит забанить? Ваще сообщение абсолютно не по теме и как раз таки неуместно
-
Я не можу ловити рік
12 Jan 2024, 17:45
336023/453702
4 minutes ago