PR CUAET
-
Я вам просто кажу що те що ви хочете бачить як опцію для нашої програми доступно тільки для мігрантів по економічним програмам. Тим не менше податись на вп можно усім до березня 25 а може і потім но не брідж перміт
-
Та в тому то й справа, що вже 2 людям відмовили....
-
Я спросила будут ли еще слоты выставлять, после тех которые заняли и нет информации будут выкладывать еще или нет. Может вас стоит забанить? Ваще сообщение абсолютно не по теме и как раз таки неуместно
-
Я не можу ловити рік
-
Скажить хтось вже отримав ПР чи навпаки, чи в процесі де родичі це coming-low? Якщо так, напишить будь-ласка чи просили додаткові документи , якщо так то які? Дякую
-
Вроді ця на сайті вона була
-
Я рік ловила… і зловила !
-
З'явилося ще кілька питаннь, конкретно в цій алікації чи потрібно вказувати періоди коли ти не працював, і на даний момент чи потрібно платити за продовження work permit? Буду вдячний за відповідь
-
У всіх 12. Зараз у всіх 13.
-
Можна виїжджати та доведеться виїхати – дуже велика різниця. Якщо людина буде мати можливість продовжити свій паспорт вже після 31 березня, що їй далі робити? Залишатися без ворк перміту і роботи? Далеко не всі компанії готові на LMIA. Моя логіка трохи інша – полегшити людям, які ВЖЕ в процесі імміграції, перехід від одного статусу до іншого.
-
Забанить,,,,, а що робити,,,, мені треба паспорт, дочка,,,, муж сидить уже неділю,,,, ни одного слота !!!!! Що робити
-
А в котрій годині ви бачили слоти ?
-
Моєму сину не відмовили і всім хто подавався в той день не відмовляли. І так само знайомі подавалися... Може там були інші причини. Або ІД був при попередній подачі
-
Та зараз ще січень чекає на Aor
-
В то время когда я сегодня увидел весь день рассписаный это точно не новый день в Украине и вообще не точное число типо 10:00/14:00/18:00/00:00 А просто левое
-
Спасибо большое. А то раньше писали каждый второй вторник… буду каждый день проверять
-
Можна оплати в банку
-
Всім привіт ! Скажіть будь ласка , хто подавався в квітні по програмі возєднання сімʼї, і ще не получили запрошення на продження медогляду ) буду вдячний за відповідь
-
Зараз в Україні якраз таки ніч, 3 година ночі..
-
Нигде.автоматически когда системе «захочется» сделать новые слоты на новый день
12 Jan 2024, 17:45
336039/451807
5 minutes ago