PR CUAET
-
Просто думаю вже всім хочеться якось мінімальною стабільності а не весь час думати про ворк сталі і візітор рекодк по колу для всіх членів сімʼї а потоім по колу новий паспорт віза а потім знов ворк і по колу 😁😁
-
Навіщо вам чиїсь історії. Звʼяжіться з одним,другим,третім юристом і запитайте.Моя знайома в Торонто подавалась з сімʼєю з 5 осіб за 5 тис в 2023.Вони вже з ПР.
-
Вітаю 🎉
-
Ви мабуть з Черкащини...
-
І ще цікавить дія паспорта закінчується в жовтні 2026, це означає що ворк перміт я зможу отримати лише на 2 роки? Тому що в аплікації пункт durations of expected employment я дивлюсь на відео, то всі вказують на 3 роки, а в моєму випадку до кінця дії паспорта?
-
У вас какой сейчас статус ?
-
Подавались сьогодні, робили мані ордер в банку своєму
-
Дякую!
-
Чому ви не проконсультуєтесь а вірите всьому,що вам тут пишуть? 😔
-
Тоже ждем, подались 17 июня. 15 ноября поменялся статус, 18 числа запрос Т4 и пэстабы, также написали директору за подтверждением
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, якщо я зробив money order на отримувача EMBASSY OF UKRAINE, чи потрібно перероблювати на EMBASSY OF UKRAINE IN CANADA? Завчасно дякую за відповідь.
-
t.me/prcuaet/19036/389396
-
Вітаю, перепрошую, якщо почали розгляд бекрграунду та тільки запросили заповнити 1 міс GAP про минулий рік коли жили в отелі. Треба чекати 5 днів коли сформується якийсь портал чи вже десь можна додати пояснення?
-
Отримаєте до кінця паспорту.
-
Нет
-
ici.radio-canada.ca/nouvelle/2121318/quebec-couverture-ramq-sante-refugies-ukrainiens?partageApp=rcca_appmobile_appinfo_android
-
Дякую
-
Не треба. Обидва варіанти підходять
-
Ні. Все підходить
-
Гуглфлайт
12 Jan 2024, 17:45
336111/455288
less than a minute ago