PR CUAET
-
А кьюаркод,що вони пишуть що не раніше як за три дні перед подачею
-
Воно нічого додаткового не просить. Просто на кроці 3 писало, що "ви не можете скористатися консульськими послугами, зверніться до ТЦК для уточнення даних" чи щось таке (дослівно вже не пам'ятаю) для тих чоловіків, які не були ще зареєстровані в Резерві. Але це було ще минулого тижня, в перші дні, коли відкрили слоти одразу на півроку. Тоді в чаті багато чоловіків писало про цю проблему. Можливо за цей тиждень програмісти вже щось виправили в самій програмі і зараз, мабуть, вже перевіряє дані програма саме з Оберегу. Або, може, взагалі поки відключили цю перевірку. А ви зареєстровані в Резерві були до того, як почали ловити слот?
-
Повинне продовжитись на сайті Спробуйте з лаптопу А дію з телефона
-
Значить це не прикол А просто поки ви клацнули 11 осіб перед вами вже вибрало сорти-тому вам вже й не показало(або точніше навіть не відкрило число)бо навантаження було Трохи ви запізнились Це все може різати 15 секунд Як було в мене вчора на 14 травня,писало 13 вільних й ні одного у результаті)
-
через який браузер Ви заходите?
-
Хто хоче записатись - не затягуйте. Як зʼявиться слот на раніше, зможете перезаписатись
-
Досі три слоти на отримання паспорта відкриті в Торонто (травень)
-
Мабуть виключили перевірку Нема нічого в мене Але може я й на обліку хто зна,другий етап написало»ви записані» Повідомлення нагадування пришлють за 30/7/3 дні Й все і на почту підтвердження й в особистому кабінеті