PR CUAET
-
Досі три слоти на отримання паспорта відкриті в Торонто (травень)
-
Мабуть виключили перевірку Нема нічого в мене Але може я й на обліку хто зна,другий етап написало»ви записані» Повідомлення нагадування пришлють за 30/7/3 дні Й все і на почту підтвердження й в особистому кабінеті
-
AOR” stands for “Acknowledgment of Receipt.” This is a document issued by Immigration, Refugees, and Citizenship Canada (IRCC) to confirm that they have received your immigration application. The issuance of an AOR marks the official start of the processing time for your application Это номер вашей заявки обычно в теме/теле письма к примеру ЕР0059ХХХХ.
-
Монреаль
-
Я вам цього не підкажу
-
Хто знає про чергу ? Можна записатись на слот , потім приходить повідомлення з пропозицією на число і дату . Записуєтесь і ловити не потрібно . В мене так вийшло , декілька днів гралась впіймати , а ось сьогодні прийшло запрошення на на 24.01. 2025 на 9:20 в Торонто .
-
Сьогодні забирали паспорт в Едмонтоні. Приїхали за годину,в черзі були уже 28. Паспорт забрали. Але поки очікували,багато вже людей, що приїздили з інших міст попереджали,що можуть не встигнути. Хоча сам процес іде швидко- кілька хвилин на людину. Щоб зорієнтувати,ми 28 по черзі забрали паспорт десь через годину від початку прийому. Тобто за 2 години вони можуть видати близько 60 паспортів
-
Я сама в шоці 😱 бо тут ви так про це все описуєте , я й сама не могла декілька днів спіймати . Помилку постійно вибивало.
-
За дорученням від власника може зняти будь хто .