PR CUAET
-
По WP без візи можна лише зі США (якщо не покидали США)
-
Спасибо
-
Спасибо
-
Консульство не ставит на военный учет. Нужно с ДМС связываться или ТЦК по месту жительства (звонить/е-мейл). Проверьте постанову 932,16.08.24 там найдете подробности.
-
Большая вероятность, что поднимут балл.
-
Для вивозу готівки в $ з України вимагають документи з банку.
-
Доброго дня! У мене є запитання: якщо отримати грошовий переказ з України до Канади, чи потрібно буде сплачувати податок з цих грошей?
-
Доброго дня! Можливо хтось знає, чи потрібно сплачувати податок на гроші, які переказуються з України до Канади?
-
можна продовжити дію старого паспорта по живій черзі і після того можна подаватися на WP
-
Підкажіть будь ласка, як згенерувати qr код в Приваті24, щоб можна було отримати послугу на оформлення закордонного паспорту? В резерві+ є пише, що треба уточнити данні, прийти в місцевий тцк. Дякую 🙏
-
А потім не потрібно із цих грошей платити податки в Канаді?
-
Якщо відповідь на перше запитання в секції «Так», то далі й не потрібно заповнювати
-
Спасибо большое за ответ!
-
Перепрошую, а як підтвердити свій слот? Я зловив слот ще на початку жовтня, мені прийшов лист - де вказано моє прізвище, день та час. І все.
-
Але ж це можна зробити тільки за 2 місяці до закінчення? Тобто далеко не усім підійде такий варіант
-
Є варіант гарного заробітку став + в особисті
-
Ось такий лист
-
Але Укрпошти нема зразка заяви в консульство
-
Можливо. Тобто навіть якщо він open, то всеодно ні
-
Бали при подачі можна якось побачити?
12 Jan 2024, 17:45
336436/430519