PR CUAET
-
Якщо переказ - подарунок , то ні
-
Кажется разобрался. Чтобы линк сделать к аппликации нужен другой электронный кабинет...тот где Воркпермит продлевать.. а я думал там же где и на федерал подавался (и почему-то ссылка из имейлп туда кидала)
-
есть новые условия You need to apply for a new study permit to attend a post-secondary school. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/change-schools.html
-
З ноутбука пробуйте
-
Оо..
-
Летіти в Європу і робити новий паспорт… щоб встигнути
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи потрібно при подачі на федеральний етап додавати фото дитини 3 роки ( подається разом з нами)?
-
Як казав консул вихід один Оновлювати вп,його зроблять до закінчення паспорту Потім мабуть коли паспорт буде-робити новий персів якщо дадуть щось нове для українців наприклад продовжать видачу ВП ще раз канадський гавермент
-
Дякую!
-
Може мати значення при оновлені документів - хто подавав на оновлення медичного страхування саме eCoPR, отримали картки до тієї ж дати. Краще з цим почекати поки прийдуть картки, якщо є можливість
-
Так… але це таке дороге задоволення 🥲
-
Тоді пишіть консулу чи посольству,це все індивідуально Можуть дати у порядку виключення для громадян
-
В мене і ВП і паспорт закінчується в лютому 2026 року. В один день. Я не можу зробити продовження ВП на цей паспорт. І продовжити паспорт не можу, бо до кінця не 2 місяці. І новий паспорт не можу зробити, бо не можу піймати слот вже дуже давно.
-
В тому і проблема, сайт висне
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна подаватися на продовження work permit якщо новий паспорт виготовлений і очікує на доставку з України? чи має бути на руках для сканування? Дякую
-
Розумію, але має бути якась логіка, припустимо зробити більшу кількість місць як в інших Європейських країнах, враховуючи такий ажіотаж.
-
Підскажіть будь ласка, якщо подавалися на продовження вопк перміт,новий не отримали ще,а старий вже закінчився,що робити в такому випадку?
-
Значить,треба міняти заздалегідь у банку на канадську адресу
-
зробите новий паспорт і подастеся на PR. Починайте збирати документи
-
ще маєте в запасі більше року, ще спіймаєте слот 😉
12 Jan 2024, 17:45
336511/461261
about a minute ago