PR CUAET
-
Тобто вам треба визначити вартість нерухомого майна, якщо то майно де ви проживали та не здавали його в оренду то податок не нараховується.
-
Вчора отримав паспорт в Оттаві, можу відповісти на ваші питання.
-
Доброго ранку. Кто где в Торонто делал фото для portal 2? Чтобы оно загрузилось.
-
Так, RESP прив’язаний до дитини як до бенефіціара, а не до батьків. Для відкриття RESP на дитину необхідно, щоб у неї був SIN, оскільки SIN використовується для реєстрації та відстеження урядових внесків, таких як CESG чи Canada Learning Bond. SIN дитини обов’язковий, адже RESP орієнтований на конкретну дитину для фінансування її майбутньої освіти. SIN батьків або іншого спонсора також потрібен для ідентифікації власника рахунку (subscriber).
-
Скажите пожалуйста, можно ли записаться на очередь на новый паспорт прямо в консульстве? Слышала , люди занимают очередь с самого утра
-
Видаляє бот. Анастасія, якщо вам подобається читати постійні чвари - будь ласка, скористайтеся іншими чатами. Цей* чат модерується по правилам. Якщо це комусь не подобається - ніхто нікого не тримає. Багатьом не подобається* читати 250 повідомлень флуду і сварок.
-
А тепер усі повідомлення модератори будуть видаляти?
-
«на моє ім’я рахунку у компанії DHL: ???тут ПІБ или номер квитанции ??/квитанцію про оплату послуг….» Извините за глупые вопросы, просто очень не хочется сделать ошибку. Столько нервов было потраченное на этот паспорт🥲😂
-
Добрий день! В документах на подачу employment reference це декларація яку повинен підписати роботодавець?
-
У дітей має бути сін. Раджу звернутися до @Nadiia_CA Я відкривав діткам у неї. Вона неймовірно терпеливо все пояснила, порадила кращі опції, показала в своїх особистих кабінетах як вона інвестує і скільки це їм приносить. Можете звернутися на консультацію поспілкуватись і зрозумієте чи вона вам підходить.
-
Агресія це написання вашого імені? Якщо так - давайте перейдемо в особисті і флуд, й поспілкуємось. Чи ліпше засмічувати комусь актуальну гілку як було на днях?
-
А якщо немає позначки але ю фултайм, то з роботи який треба брати. документ?!
-
А Ви, Марія, не агресивно відповідаєте? Інших людей ви за повідомлення схожого тону мютите і говорите про перехід на особистості 🤔
-
З усього що відбувалося в групі я зробила висновки, що від мене більше ніхто не отримає коментар чи пораду, що робити, коли твоя заявка якимось чином зникла з системи. Нажаль відношення деяких адмінів забирає бажання комусь в чомусь допомагати. Не дарма в групах Facebook дуже багато людей говорять багато поганого про нашу групу і здебільшого ця оцінка пов'язана з роботою адмінів цієї групи. P.S. Можете заблокувати мене, проте це нічого не змінить, якщо адміни і далі почнуть так несправедливо розподіляти людей - комусь вседозволеність, а комусь рота закривають за правду. Браво роботі модераторів😂!!!
-
Можна обʼєднати в один файл offer , declaration, license