PR CUAET
-
Від роботодавця потрібно отримати Job offer/contract Reference latter Declaration Business license
-
Підкажіть будь ласка, може хтось знає чи можна якось переслати в консульство паспорт з ДП документ що знаходиться в Варшаві?
-
Не підкажу, бо в мене є позначка CUAET. Просто як я продовжувала, то переді мною людині відмовили - вона не мала на ворк перміті позначки CUAET і не працювала. Я чула як співробітник їй казав, що треба пропрацювати 6 місяців full time і тоді можна отримати OHIP. Це в Торонто. Або казав їй звертатися в IRCC, щоб поставили позначку.
-
Що тоді employment reference та куди подається ця декларація бо я не бачу щоб загрузити її туди файлу. Дякую:)
-
Ви видаляєте важливі для чату повідомлення, називаючи флудом (а це може бути ваша особиста думка). Модераторам не вперше роблять зауваження на цю тему. Але проти «касти модераторів» щось говорити неможливо, бо одразу або посилають у флуд, або мютять.
-
Ні, це різні документи
-
Їм просто пофіг. З їх point of view таких як ми ще буквально пару мільйонів перед каліткою стоїть і всередину проситься. Сотнею меньше, сотнею більше - не їх проблема.
-
Employment letter потрібно. Job offer, наприклад, не підходить
-
В файлах в цій гілці
-
З усього що відбувалося в групі я зробила висновки, що від мене більше ніхто не отримає коментар чи пораду, що робити, коли твоя заявка якимось чином зникла з системи. Нажаль відношення деяких адмінів забирає бажання комусь в чомусь допомагати. Не дарма в групах Facebook дуже багато людей говорять багато поганого про нашу групу і здебільшого ця оцінка пов'язана з роботою адмінів цієї групи. P.S. Можете заблокувати мене, проте це нічого не змінить, якщо адміни і далі почнуть так несправедливо розподіляти людей - комусь вседозволеність, а комусь рота закривають за правду.
-
Є в вас якісь оновлення?
-
Користувач @NYUkraine [5054379987] попереджений (3 з 3) • Причина: Продовження дискусії після прохань припинити • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 05/12/2024 16:55
-
Якщо є 55 доларів + текс, подаватися на реевалюацію writing чи speaking однозначно варто. Дружина кілька тижнів тому отримала 8 за speaking, що, загалом, сильно не відповідає її рівню. Відповідно до її відгуку, вона абсолютно дезорієнтувалася на першому завданні, але повернулася до норми далі. Реевалюація підвищила бал до 11. Гроші при зміні балу повертають.
-
Я так розумію вони нічого іншого і не можуть відповісти, бо не від тої людини залежить це(( але я використовувала звернення через форму як такий собі пуш, щоб нагадати про себе з надією що вони передадуть офіцеру що я їм набридаю і офіцер нарешті завершить мою аплікацію 😅 не одразу, але спрацювало
-
Message from user Милана Фролова has been removed because this user is in spam list (???)