PR CUAET
-
Їм просто пофіг. З їх point of view таких як ми ще буквально пару мільйонів перед каліткою стоїть і всередину проситься. Сотнею меньше, сотнею більше - не їх проблема.
-
Employment letter потрібно. Job offer, наприклад, не підходить
-
В файлах в цій гілці
-
З усього що відбувалося в групі я зробила висновки, що від мене більше ніхто не отримає коментар чи пораду, що робити, коли твоя заявка якимось чином зникла з системи. Нажаль відношення деяких адмінів забирає бажання комусь в чомусь допомагати. Не дарма в групах Facebook дуже багато людей говорять багато поганого про нашу групу і здебільшого ця оцінка пов'язана з роботою адмінів цієї групи. P.S. Можете заблокувати мене, проте це нічого не змінить, якщо адміни і далі почнуть так несправедливо розподіляти людей - комусь вседозволеність, а комусь рота закривають за правду.
-
Є в вас якісь оновлення?
-
Користувач @NYUkraine [5054379987] попереджений (3 з 3) • Причина: Продовження дискусії після прохань припинити • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 05/12/2024 16:55
-
Якщо є 55 доларів + текс, подаватися на реевалюацію writing чи speaking однозначно варто. Дружина кілька тижнів тому отримала 8 за speaking, що, загалом, сильно не відповідає її рівню. Відповідно до її відгуку, вона абсолютно дезорієнтувалася на першому завданні, але повернулася до норми далі. Реевалюація підвищила бал до 11. Гроші при зміні балу повертають.
-
Я так розумію вони нічого іншого і не можуть відповісти, бо не від тої людини залежить це(( але я використовувала звернення через форму як такий собі пуш, щоб нагадати про себе з надією що вони передадуть офіцеру що я їм набридаю і офіцер нарешті завершить мою аплікацію 😅 не одразу, але спрацювало
-
Message from user Милана Фролова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ira 🇺🇦 [455353373] попереджений (1 з 3). Причина: будь ласка, за мовою Повідомлення видалено автоматично
-
Так програма закрита. Нових запитань як податися не буде. ТОму люди тільки чекають на свої апдейти та хвилюються. Тому, на мою думку, іноді і будут писати емоційні пости.
-
Доброго ранку. Хто робив IQAS assessment для навчання диплома про середню освіту з України, будь- ласка допоможіть. Переклала, що вони хочуть і не зрозуміло. Потрібно диплом про середню освіту якось завіряти в Україні чи просто пофоткати диплом і додаток і загрузити? Чи треба просити школу, що видала документи, вислати на електронну пошту IQAS?
-
Доброго ранку. Хто робив IQAS assessment для навчання диплома про середню освіту з України, будь- ласка допоможіть. Переклала, що вони хочуть і не зрозуміло. Потрібно диплом про середню освіту якось завіряти в Україні чи просто пофоткати диплом і додаток і загрузити? Чи треба просити школу, що видала документи, вислати на електронну пошту IQAS?
-
Маю те ж саме
-
Доброго ранку. Кто где в Торонто делал фото для portal 2? Чтобы оно загрузилось.. Может у меня старый компьютер? А можно , чтобы мой сын со своего загрузил?