PR CUAET
-
Я так розумію вони нічого іншого і не можуть відповісти, бо не від тої людини залежить це(( але я використовувала звернення через форму як такий собі пуш, щоб нагадати про себе з надією що вони передадуть офіцеру що я їм набридаю і офіцер нарешті завершить мою аплікацію 😅 не одразу, але спрацювало
-
Message from user Милана Фролова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ira 🇺🇦 [455353373] попереджений (1 з 3). Причина: будь ласка, за мовою Повідомлення видалено автоматично
-
Так програма закрита. Нових запитань як податися не буде. ТОму люди тільки чекають на свої апдейти та хвилюються. Тому, на мою думку, іноді і будут писати емоційні пости.
-
Доброго ранку. Хто робив IQAS assessment для навчання диплома про середню освіту з України, будь- ласка допоможіть. Переклала, що вони хочуть і не зрозуміло. Потрібно диплом про середню освіту якось завіряти в Україні чи просто пофоткати диплом і додаток і загрузити? Чи треба просити школу, що видала документи, вислати на електронну пошту IQAS?
-
Доброго ранку. Хто робив IQAS assessment для навчання диплома про середню освіту з України, будь- ласка допоможіть. Переклала, що вони хочуть і не зрозуміло. Потрібно диплом про середню освіту якось завіряти в Україні чи просто пофоткати диплом і додаток і загрузити? Чи треба просити школу, що видала документи, вислати на електронну пошту IQAS?
-
Маю те ж саме
-
Доброго ранку. Кто где в Торонто делал фото для portal 2? Чтобы оно загрузилось.. Может у меня старый компьютер? А можно , чтобы мой сын со своего загрузил?
-
Доброго ранку! Чи потрібно перекладати додаток до диплому для подачі документів на PR?!
-
В нас те саме Ми провтикали підтвердження за 30 днів (((
-
Staples є по всій Канаді. Переробка безкоштовно якщо перше фото було забраковано
-
Ок. Зачем тогда эти банки постят то, что далеко от правды? Что за фишка? Вот клиент не захочет разбираться, и пойдет в Pine mortgage,например, где на сайте 3-5 year fixed c 20% prepayment в год 4,34% сейчас. К тому же я специально не брала Smart Fixed rates BMO, которые Вы тут на скрине приводите, т.к. Вы сами выше писали, что это самые строгие rates с припейментом 10% и ограничениями early renewal? Может банки считаются надежнее, или легче пересматривают условия потом, whatsoever? У Вас у самого моргидж в BMO?
-
А такий лист означає, що підтвердили візит чи ні?
-
Miller думає над тим щоб прибрати взагалі LMIA бали в EE: www.thestar.com/news/canada/canadas-immigration-minister-weighs-crackdown-on-fake-job-offers-in-permanent-residence-applications/article_ff071902-a772-11ef-91b0-13d2ea479c3e.html?source=newsletter&utm_source=ts_nl&utm_medium=email&utm_email=2C47D1A2723E0347638A36984C3E36BF&utm_campaign=frst_5605