PR CUAET
-
А такий лист означає, що підтвердили візит чи ні?
-
Miller думає над тим щоб прибрати взагалі LMIA бали в EE: www.thestar.com/news/canada/canadas-immigration-minister-weighs-crackdown-on-fake-job-offers-in-permanent-residence-applications/article_ff071902-a772-11ef-91b0-13d2ea479c3e.html?source=newsletter&utm_source=ts_nl&utm_medium=email&utm_email=2C47D1A2723E0347638A36984C3E36BF&utm_campaign=frst_5605
-
Message from user Angelina has been removed because this user is in spam list (???)
-
У меня у самого пока нет mortgage, я только в процессе. В любом случае, делать решение по тому где и с кем делать свой mortgage только по тому, что вы видите на сайте, это не самое лучшее решение. Что банки публикуют на своих вэбсайтах это как «отсчет ведется от этого процента». Как я уже писал, финальный процент это очень индивидуально с каждым клиентом
-
Доброго дня громадо, потрібна довідка з російської педерасії… хтось може підсказати варіанти?
-
То ви по новій системі зловили.
-
Як зареєстрував й став на слот ,через 5 секунд прийшло що в вас є слот Й нагадування що не забувати за 30/7/3 будуть надсилати повідомлення
-
Комусь приходило підтвердження про візит по слоту, що був спійманий ще до нововведення? Нічого не було за 7 днів😥
-
Торонто
-
Ні… нажаль
-
Дякую) Гарного дня)
-
Це просто жах , як ж так ще за свої ж гроші знову знущання, я єлі зайшла на той дибільний сайт консульства зі вчора і тільки во зранку змогла з якоїсь 50 спроби ,і глянула слот щоб забрати дитячий паспорт на грудень, та це просто словами не передати матукатись хочеться сиджу вже з годину і клацаю на місяць і чекаю а вона просто зависла та сторінка і нічого не відбувається, то я думаю що той слот на видачу паспорта теж не реально зловити,у всякому випадку мені , чоловік ловив дитині то 8 місяці,а я собі ото як літом побачила ті години чорні і все вже 9 місяців собі ловлю.