PR CUAET
-
И сразу столько "делков" отвалиться , которые делают LMIA за круглую сумму
-
Торонто В Є-консул приходить лист- підтвердження, де ви маєте натиснути «так» або « ні» напротязі 30 год. І нагадуванняза про 30/7/3 дні Одразу пишуть що якщо не натиснули « так» за 30 дні ( перший лист) тоді слот автоматично скасовується 🫣
-
Ну якщо приберуть, то приберуть всім… це трохи зрівняє шанси, з іншої сторони стільки вже сил на це витрачено 😒
-
Доброго дня! Підкажіть, хто знає, треба брати слот на те, щоб забрати вже виготовлений паспорт дитячий, в Едмонтоні? Хотіла їхати наступного тижня
-
Підкажіть, будь ласк, як довго Оттава відповідає на запит про доставку dhl? Більше тижня тому відправила імейл і тиша
-
До речі, в моїх GCMS notes вже була зазначена нова адреса, яку я надсилала через вебформу для додавання нових документів. Тобто, веб форма працює, навіть якщо не приходять підтвердження про отримання
-
От в мене питання🤔 Якщо в є- консул провтикав підтвердження але є витяг готового слоту з датою і часом , який не написано що анулювали ( тобто він далі заброньований) чи можно з цим витягом летіти подаватися?
-
Чоловік спіймав слот на 16 грудня… відповідно 16 листопада був лист який він провтикав ( на є- консул) Я спіймала слот на 6 грудня 13 листопада,тож в мене цього листа не було, тому я очікую лист за 7 днів до слота… Свій слот передаю чоловікові
-
Чи є тут люди які не на пенсії, без дітей , щі шкільною освітою отримали PR ? По гуманітарній программі?
-
Ви маєте на увазі в Арріма по балах ?
-
В Квебеці немає ЕЕ
-
Коли паспорт доставлять в установу зʼявиться пункт , що він доставлений і тоді можна їхати отримувати
-
Дякую
-
Дякую🫶🏻