PR CUAET
-
Там буде за певний період проживання. Безтерміновий період, якщо ви туди не вїзджали знову, і не жили більше 6 міс.
-
Питання LMIA неодноразово обговорювалося в інших гілках, тому це актуально, тому і був створений окремий топік ☺️ Тож будьте першим хто поставить питання чи поділиться корисною інформацією тут 😊
-
Але вона є і це засмучує
-
зрозуміло, дякую
-
Ну зараз Канадські банки дають акційні до 6% річних. Але вони переважно по 4-6 місяців, тому треба їх "ганяти" по різних рахзунках. В мене були гроші в Тандерін (в них переважно найвище проценти, і все онлайн). Потім перевів на рахунок дружині. А тепер просяться щоб я вернувся і пропонують 6% річних знову на пів року.
-
Бо усіх нас цекають в Україні, тому просять щоб нам нічого не давали ))))
-
Ні. Дитина українець, тому дуже цікаво що вони там напишуть
-
Це дуже цікавий топік. Дякую.
-
Подождем ...твою маму (с) Дякую за відповідь. Я чомусь вважав що це буде трошки швидше
-
Когда пару лет назад власти запустили временную одноразовую «ковидную» программу TR-PR pathway, знаете что случилось? В переводческие конторы сразу выстроились длииииинные очереди, а запись на IELTS растянулась месяца на 3..4. К чему это? А к тому, что 23 октября может случиться примерно то же самое, по крайней мере в том, что касается переводов. Поэтому самые предусмотрительные стараются сделать всё, что возможно, заранее. В данном случае заранее — это уже сейчас. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
так а куди готівку ставити,щоб вона працювала? у мене з готівки за рік 100 дол найшло.стоїть на севінг акаунті
-
І коли треба очікувати опис программи?