PR CUAET
-
До 31.03.25 є можливість отримати wp для українців за 255$. Після цієї дати тільки на загальних умовах.
-
У мене запис на 28 листопада, лист на пошту за 7 днів надійшов сьогодні о 12.41. перейшла по посиланню в кабінет і підтвердила. Ніяких додаткових листів що запис підтвердження немає.
-
Добрий день. Хотів би поставити питання, яке не знайшов у чаті. Судячи з історії чату, IRCC часто запитують додаткові документи. Чи запитають вони документи з роботи, якщо нічого не прикріплював на момент подачі? Чи варто просто чекати, поки не попросять або завантажити самому? До речі, що робити, якщо запросять будь-які військові документи? На момент виїзду з України було 17. Зараз 20. Чи можуть запитати і що їм на це відповісти. Заздалегідь дякую за вашу допомогу.
-
Чи в Торонто разом з оформленням закордонного паспорту дитині , зможуть мені анулювати мій недіючий закордонний паспорт (дорослий)? Чи потрібно заповнити анкету зазделегідь? Чи треба заповнити заяву про анулювання і прохання залишити в себе паспорт безпосередньо в офісі?
-
ще не відправили
-
Поділіться зі власного досвіду будь ласка. Хто робив закордонний паспорт дитині 14 років в Торонто вже за новою системою, чи там требують ID українське? ( якщо його немає)
-
Яке число отримує AOR?дякую
-
В мене visitor віза була відкрита в 2022 році. Тому на куает не подавалась, а прилетіла і отримала wp, але без позначки cuaet Читаю в іншому чаті, що люди які прилетіли в січні по visitor їм відмовили в wp Чи можуть мені теж відмовити? В кого була схожа ситуація.
-
Вітаю. Є хто в Едмонтоні на видачу паспортів? Велика черга?
-
Всім доброго дня, підкажіть будьласка хто знає та має власний досвід, після подачі на child benefits і підтвердження, нарахування виплат пішли з 19 місяця, а не з моменту прибуття в Канаду, так і повинно бути, чи буде перерахунок на всі попередні 18 місяців що ми не могли подаватись?