PR CUAET
-
Ну зараз Канадські банки дають акційні до 6% річних. Але вони переважно по 4-6 місяців, тому треба їх "ганяти" по різних рахзунках. В мене були гроші в Тандерін (в них переважно найвище проценти, і все онлайн). Потім перевів на рахунок дружині. А тепер просяться щоб я вернувся і пропонують 6% річних знову на пів року.
-
Бо усіх нас цекають в Україні, тому просять щоб нам нічого не давали ))))
-
Ні. Дитина українець, тому дуже цікаво що вони там напишуть
-
Це дуже цікавий топік. Дякую.
-
Подождем ...твою маму (с) Дякую за відповідь. Я чомусь вважав що це буде трошки швидше
-
Когда пару лет назад власти запустили временную одноразовую «ковидную» программу TR-PR pathway, знаете что случилось? В переводческие конторы сразу выстроились длииииинные очереди, а запись на IELTS растянулась месяца на 3..4. К чему это? А к тому, что 23 октября может случиться примерно то же самое, по крайней мере в том, что касается переводов. Поэтому самые предусмотрительные стараются сделать всё, что возможно, заранее. В данном случае заранее — это уже сейчас. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
так а куди готівку ставити,щоб вона працювала? у мене з готівки за рік 100 дол найшло.стоїть на севінг акаунті
-
І коли треба очікувати опис программи?
-
Проте не сприймайте це як фінансову пораду, можливо я не правий, і наплив імігрантів буде тримати ціну високою. Навіть якщо в іміграінтів немає грошей на житло за 1+ мільйон, то буде інвесторам всеодно вигідно купляти, бо один будинок зараз вже умудряються на 3 сімї здати, бо нема де жити, і відповідно прибутки норм
-
Переважно так. Тут звичайно також віжд ситуації залежить. Так як в мене назбиралося достатньо багато еквіті (моя влансість у будинку), то мені зараз вигідніше мати готівку яка мені приносить гроші, ніж мати будинок який ті гроші їсть. Але це не у всіх така ситуація. В більшості ситуація буде значно гірша. Хто зафіксував ставку під час ковіду, зараз не хоче продавати, бо в потенційних покупців немає можливості взяти достатньо великий кредит що тисне ціну в низ, а їхній фіксований кредит зараз менший ніж рента, часто сильно менший. Проте, до 2025го більшість тих кредитів закінчаться (в нас більшість іпотек на максимум 5 років, з перепідписанням за новими умовами), і людям щоб просто продовжувати платити за той самй будинок, треба буде платити на 60-70% більше ніж вони платили, і відповідно їм потрібно буде показати на 60-70% більше доходів щоб кваліфікуватися на нову позику. Оскільки більшість людей бере кредит на максимум, і в людей ЗП не росте по 60-70% за рік, я підозрюю що не менше 60: закредитованих НЕ зможе продовжити rhltbn? а значить буде змушена продавати будинок щоб віддати гроші. І таких на ринок виде десятки тисяч, при тому що гроші скоріш за все будуть таки доволі дорогі (5%+ міжбанк), то це ще більше спровокує падіння ціни. І тоді ми добираємся до потенційних банкротств. Уявіть собі ситуацію коли ви купили будинок за мільйон, і покалали туди 100 тис свої, і на 900 тис взяли позику. За 5 років виплатили ще 100 тис. Винні банку 800, а будинок змогли продати тільки за 750. Ви і 200 тис профукали (ті що зразу і ті що 5 років платили), і ще й банку винні 50. Таке було в США в 2008 поголовно, і ми до цього також зараз крокуємо
-
Доброго дня можливо хтось має контакты міграційного консультанта чи міграційного офіцера напишить будь ласка