PR CUAET
-
Спасибо 🙏
-
Якщо не буде то їхати до України )
-
Привіт , підкажіть будь ласка дитині 8 років теж потрібно робити фото для картки ?
-
що це? Через email теж можна
-
12 листопада на Оттаву люди брали і на виготовлення і на отримання. А 13 не було слотів на отримання в Едмонтоні?
-
Дякую
-
Ще не вирішили але цю партію що прийшла 1400 листів роздадуть без слоту
-
На видачу? Ще не виставляли
-
Звичайно.
-
Так їх розібрали наче
-
Привіт. Підкажіть чи треба при оформленні на дитячі бенефіти подавати документи, які підтверджують що дитина вчиться в якійсь школі та відвідує якісь гуртки. ? Чи то я щось не так зрозуміла...
-
Вони не могли цього зробити за часів коли КУАЕТ була відкрита. Вони не могли поїхати кудись і здавати біометрію. На це були об'єктивні причини. І зараз немає сенсу жалкувати. Мій поінт був у тому, що не всі можуть претендувати на плюшки від КУАЕТ і при цьому бажання покращити стан цілком нормальне і наприклад брідж ворк перміт міг би бути виходом.
-
Особливого сенсу завантажувати до того як попросять, думаю, нема. Я зазделегідь відправив їм через web form інформацію по фінанси, так вони все одно її запросили в eligibility letter.
-
Та я вже писала як 12 зловила на виготовлення і побачила що з'явилися нова дія слот на видачу, не шоб зловити пішла сюди писати,а потім назад а назад вже не пускало :(
-
Непамятаю коли зявилися слоти на видачу. Але були і Едмонтон і Торонто. І тільки завдяки цьому чату люди взнали що вони існують і їх потрібно також ловити
-
Поки ні, наскільки я розумію. Але будь ласка скажіть якщо вони вже були і хтось зареєструвався 😅щоб я сильно не надіялась тоді. На пошту вони не відповідають поки що.
-
Хтось звертався з особистим листом про допомогу з оформленням нового паспорта у посольство? Були якісь результати? (У мами закінчується паспорт 6 березня 2025) півроку виловлюєм
-
Мені скинули пдф з консульства. Але не більше
-
Чи краще навіть подати на перегляд рішення, якщо ви вже за гроші подавалися
-
Виглядає странно. В мене теж візітор віза була, коли я сюди приїхала. Мені видали ВП в аеропорту. В 2022 році. Але це не має значення. Чим віза Ваших батьків гірша за мою? Чим вони не громадяни України?! Спробуйте подати батьків ще раз. Може то Вам офіцер трохи недолугий попався
12 Jan 2024, 17:45
337006/429193
2 minutes ago