PR CUAET
-
Це не ваш скріншот?
-
а мне не выдача, а продление нужно...это ж разные очереди?
-
Лучше приехать заранее и записаться на выдачу в окошке Я вот не знала об этом, спасибо в чате подсказали. Выдача с 15 , но очень много людей уже записались и ждут.
-
Слот щоб анулювати раніше не був потрібен, зараз чорті шо 😭 а вам його терміново треба анулювати чи шо? Вони скоріше всього скажуть будете замовляти собі новий тоді й анулюєте
-
І чи є тут іміграцііний консультант ? Бо маю Дуже багато питань))
-
Добрий день, підкажіть де можна почитати умови отримання PR в Nova Scotia? З чого почати? Я зараз живу і працюю в Альберті бейкєром, але розумію що в Альюерті шансів у мене немає
-
По старій
-
Потужно
-
Добрый день подскажите пожалуйста кто сдавал биометрию. Как оплачивать? Мы записались на сдачу биометрии, но ссылки на оплату не нашли?!
-
Ви по новій системі ловили?
-
То можна мати два, головне не забути привезти його,коли будете собі новий замовляти
-
У нас також на 28, нічого не було, то їм писати кудись треба🥺??
-
Ні не срочно. Але в системі два. Один новий і старий недійсний
-
А кто сказал, что Джастин умный?
-
Ага. А номер для замовлення не знаєте де брати? я написав листа до посольства, але не знаю, чи отримаю відповідь достатньо швидко, аби встигнути вибрати метод доставки(?)
-
Жінка написала вище, що також на 28-е в неї слот. На цю дату ловили ще по старій на скільки я знаю
-
Мій
-
Привіт. Едмонтон 10 вільних слотів на 16 травня.
-
Почекайте, воно з'явиться за день два
-
Краще напишіть їм на пошту та опишіть ситуацію. Бо може приймуть по старому запису. У темі листа напишіть слот на 28.11 по старій системі, може швидке відповідь прийде, бо дуже повільно відповідають
12 Jan 2024, 17:45
337048/450961
about a minute ago