Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ігор Птушкін
    wrote on last edited by
    Я не розумію, як зʼявилось 16 число? Якщо ще навіть не наступний день
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вакансія data entry в невелику логістичну компанію в Галіфаксі. Потрібна людина організована, уважна, відповідальна, з робочим рівнем англійської, навички роботи з комп'ютером. Зп від 21$ в залежності від навичок обговорюється індивідуально. Резюме надсилайте на [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Всім привіт, мене звати Юлія Михайленко, я дипломований перекладач, перекладами займаюсь з 2008 року, це моя професія та моя пристрасть. З 2023 року - член Асоціації перекладачів Саскачевану ATIS. Багато хто мене вже знає, оскільки за цей час мною виконано НОТАРІАЛЬНИЙ переклад сотень пакетів документів для імміграції, всі без винятку були прийняті IRCC. 💎Переваги роботи зі мною:💎 🆗 Висока якість (діє двоетапна перевірка якості перекладу); 💵 Помірні ціни; 🔔 Система знижок; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання перекладу; 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог IRCC, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! Для прорахунку вартості перекладу та замовлення послуг напишіть мені в 📩 Telegram: @ProfTranslation1 або 📩 E-mail: [email protected] або через 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Підготовка документів для імміграції - це дуже хвилюючий процес. Буду рада зробити його для Вас легшим, адже якісно підготовлені документи - це запорука успіху!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Rudenko
    wrote on last edited by
    Через 3 месяца после подачи в октябре 2023
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Это тоже данные человека персональные, а девушка пишет, они не хотят давать свои данные
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    На котрий час у вас слот на 16 грудня, бо маю запис на 16 грудня але підтвердження на нього не прийшло, а в візитах він є.
    1 Reply Last reply
    0
  • t722095472T Offline
    t722095472T Offline
    OLENA
    wrote on last edited by
    Водительские права тоже подойдут
    1 Reply Last reply
    0
  • t1166865048T Offline
    t1166865048T Offline
    👑👑👑
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kseniia K
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто може проконсультувати за TPR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t513916746T Offline
    t513916746T Offline
    Ася🤍
    wrote on last edited by
    Ось ця заява відноситься до всіх консульств? Якщо в когось є заява до консульства в Едмонтоні, можете будь ласка скинути 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    Добрий день! У мене був той Travel Authorization по UfU до США, типу гум пароль чи що, на емейл прийшло. Але я не поїхала, та він згорів. На подачу на ПР я ніде це не згадувала. Чи це вважається відмова у візі? (Я за це забула, тому не вказувала у заявці на ПР, бо моєї участі в отриманні того authorization не було, друзі знайшли спонсора собі і мене за компанію додали)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка на якому етапі можна замовити доставку паспорта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5133966939T Offline
    t5133966939T Offline
    ARNELLA Konovalova
    wrote on last edited by
    10.00
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергій
    wrote on last edited by
    А що тут підказувати? Шукайте тих хто напише. Кількість чим більше - тим краще. 7, наприклад, бфльше ніж достатньо. Але важлива також якість. Тобто умовно лист підтримки від колишнього судді буде вартий 5 листів від ноунейм сусідів. Я образно звісно, але суть, думаю, ви зрозуміли.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аліна Сторчова
    wrote on last edited by
    Написала хронологію частини свого шляху. Хочу поділитись в чому були затримки, і що я б зробила інакше якби повернути час. Зазначу, що я не консультант і все робила сама від А до Я, але взяла консультація разок, щоб перевірити чи мої документи виглядають як слід. Хтось може подумати, що це норм термін, але для Експрес Ентрі я очікувала трохи швидше, тим паче, що бачила як по цій же програмі люди отримували ПР за 3-4 місяці часто, завищені очікування це погана штука😁 1. Підтвердження досвіду з України. У мене був чудовий reference letter від роботодавця і я дуже сподівалась, що цього достатньо бо у мене не було можливості дістати ніяких виписок з банку чи з податкової. І цього було достатньо, АЛЕ, після декількох місяців без апдейтів я замовила нотатки офіцера, дуже ретельно їх прочитала і побачила в чому затримки. В нотатках були підтверджені мої канадські досвіди, а біля досвіду з України - review required, reference letter not signed, нижче було рахування моїх балів. Ті, хто подаються за ЕЕ знають, що є 73бальна система і та 1200бальна. Так от через те, що мій український досвід під сумнівами - мені нарахували 62 бали (щоб бути eligible треба мінімум 67). Тому я швиденько їм відправила підписаний ВІД РУКИ лист, а також купу скріншотів з робочих процесів та пояснення, щоб розвіяти сумніви. І з того моменту почався якийсь рух. Може це співпадіння, але я так не думаю, дратує, що за мільйон раз поки я дзвонила і писала їм, вони постійно казали, що їм не потрібно нічого додаткового від мене, тому не чекайте, що за вами будуть бігати і просити доки. Якщо ви думаєте, що якийсь док може допомогти розвіяти сумніви - висилайте їм, а вони нехай вирішують. 2. Медогляд На момент подачі мій медогляд був свіжий ще пару місяців, але чоловіковий мав майже рік. В результаті, це було теж проблемою як я зрозуміла з нотаток, і медогляд зарахували лише через 7 місяців подачі на фед етап. Хоча після пару місяців нашої подачі прийняли те положення, що зараховують старі медогляди - я би пройшла заново і мала би свіжий, бо цей процес прийняти вичерпаний медогляд займає трохи часу, я би краще мала свіжий, щоб його відразу зарахували. Звісно, якщо ви нікуди не поспішаєте, то немає сенсу, але я сподівалась встигнути подати рідних по програмі воз'єднання українських сімей. На жаль, не вийшло. Це все😁 Думки/Аргументи/Запитання?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
    1 Reply Last reply
    0
  • t5589635744T Offline
    t5589635744T Offline
    Serhii Rasputnii
    wrote on last edited by
    сподіваюся :)))) в мене як раз є лист від колишнього депутата Парламента Альберти, він також був Міністром декількох міністерств уряду. Зараз на пенсії. Дуже гарний дядько :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Brodskyi
    wrote on last edited by
    Вітаю, сьогодні отримали FD,Портал1 і Портал2 , подача була 23 квітня. Але у портал 2 написали невірно прізвища дітей. Можливо хтось знає куди ефективніше писати на цьому етапі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t858605670T Offline
    t858605670T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Є таке питання: Ми користуємося банком Servus і відкрили FHSA в цьому році і поклали на рахунки гроші. Зараз плануємо покупку будинку, але ми не дуже впевнені в цьому банку і плануємо піти в інший, і відкрити FHSA в січні і знову покласти гроші і взяти одразу іпотеку. Питання, чи можна ці гроші перевести з одного банку в інший, або вже не має вибору і треба залишатись в цьому банку? Можливо хтось користувався Servus і може поділитись досвідом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t513916746T Offline
    t513916746T Offline
    Ася🤍
    wrote on last edited by
    Дякую!!🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.