PR CUAET
-
То на сьогодні вже Єдмонтона не буде?
-
Сьогодні в Едмонтоні син отримував паспорт, літак з Вінніпегу був 7:30 в Едмонтні, на таксі за 50 хв. добрався до консульства, в 10:00 у віконці записався на чергу - був 2, до 12:00 було записано десь 20 людей. В 3 було загалом десь 70-80 людей. Він отримав паспорт за 2 хв. Та поїхав в аеропорт. Оформив паспорт в травні, занесли в систему паспорт як той що прибув на минулому тижні. Дівчата в віконці молодці, працюють як бджілки.
-
Привіт група! Дивина та й годі! Чи я єдина, яка бачить в себе в кабінеті запис на послугу іншої людини? Може тут є Комолова Дарʼя?
-
Саме так
-
Минулого тижня прийшла велика партія паспортів. Якщо ви не встигли,напевно доведеться чекати довго. Ми подали на паспорт в квітні,отримали лише вчора. Разом все зайняло рівно 7 місяців
-
Якщо ви найняли адвоката, то в неї й питайте. Це її робота. Дивно, якщо ви платите комусь гроші, і все одно питаєтесь в чаті з таких питань.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка що робити? Заповняю анкету на продовження ворк перміту,користуюся інформацією з моєї анкети на ПР,і побачила, що не вказала одну роботу ,тут в Канаді ,я там працювала 3 місяці.. Як мені тепер це все виправити щоб не було місрепрезентації Чи вже і тепер не вказувати на ворк перміт , чи краще все ж писати лист пояснення що пропустила..🙏
-
Це дуже довго.
-
У кого-то был update в дате, но изменений никаких не было в треке? * не звонили * был пару недель назад запрос на ноутсы, но их нет еще
-
Вам не нужно обязательно брать ипотеку в Servus. Вы можете делать свою ипотеку где и с кем хотите. Для снятия денег с FHSA вам нужно будет показать purchase agreement и что conditions are waved и вы сможете снять деньги.