PR CUAET
-
Надзвичайно активний робочий день підходить до завершення. Завжди дуже приємно, коли клієнти задоволені твоєю роботою. Це найкращий бенефіт та стимул для перекладача 🥰
-
Да, в одном аккаунте были просто на разные даты, не думаю что там есть какие-то ограничения
-
Вот я тоже посмотрела на цены на билеты и подумала что буду еще охотится на другие слоты)) То есть вы просто забукали новый аппоинтмент на новые даты, на того что человека что и предыдущий аппоинтмент, а потом первый отменили?
-
А який місяць отримує пр?)
-
Спасибо огромное!
-
Так,треба ще заява. В мене теж не проходила канадська карта,платила українською.
-
Підкажіть, чи є тут хто замовляв паспорт через посольство в Оттаві, як довго паспорт чекали?
-
Добрий вечір. Заявку на доставку DHL треба надсилати на електронну чи тільки фізичну адресу консульства?
-
Доброго вечора! Чи хтось стикався з таким? Кнопки підтвердження запису не активні. Зайшла випадково в свій кабінет і побачила повідомлення, на електронну адресу нічого не приходило.
-
Так,я відправила чек з Укрпошти і заяву.
-
І просто все відправити всі ці чеки та заяву по електронній пошті?
-
Підскажіть, хто знає, будь ласка. Якщо батькам подали на продовження ворк пермітів, то як бути з дитиною? (7 років, нараз ще дійсний Visitor record). Чи потрібно подавати на Study permit чи є пооцедура продовження Visitor Record?
-
🥲🥲
-
Не було тут новин
-
Жовтень , так (
-
Сьогодні ніхто не отримував aor?
-
Привіт Онтаріо з нашого досвіду 700 год потрібно в поточному році якось 👌🏻
-
Так,я знаю,всі відправляють стандартну,я теж іі писала,все добре і паспорт в дорозі. Зараз кину вам в особисті повідомлення.
-
Наче ще жовтень...
-
Дякую. Спробую. Сьогодні подала на новий ОНІР. Там все одразу вийшло
12 Jan 2024, 17:45
337272/449417
24 minutes ago