PR CUAET
-
Також пошукайте в інтернеті чи комусь вдалося евальювати диплом вашого ліцею в одній з організацій, можливо хтось вже стикався
-
Грубо так. Спробуйте евальювати через іншу організацію.
-
Для програми AOS Але тепер думаю теж буде нюанс бо шкільна у мене 9 класів, потім якраз таки ліцей. Я так розумію то капець?
-
Її ввели, як я вже жив в Канаді
-
Можна. Я ніколи біометрію не здавав )
-
Залежить для якої програми. Якщо потрібно показати закінчені 11 класів (high school), тоді так - оційнюте диплом загальноосвітньої школи.
-
Щиро дякую, тобто перебувати в Канаді без біометрії повнолітній особі можна?
-
Дякую Але що тоді мені робити подавати шкільний диплом у Wes?
-
Це залежить від того на яку програму подаєтеся. Багато провінційних програм просять лише рівень закінченої загальноосвітньої школи
-
Якщо це тільки на пейстабах, то це не страшно. Просто в документаз про досвід та job offer вкажіть що фул тайм, або вкажуть години і ЗП. Крім того якщо є ЗП в документах погодинна, то години можна порахувати без проблем
-
Ваш диплом не підходить для верифікації. Це буває з різноманітними приватними коледжами та академіями. Грубо кажучи воним не вважають ваш диплом нормальним
-
Там в них є опція заказати новий репорт по тому що є
-
Ок. Дякую.
-
LICO
-
Може. Біометрія здається і перевіряється тільки під час подач на різноманітні візи/статуси. До проходження кордону це не має значення
-
Привіт маю питання що це може означати і що робити? Подавав документи на Wes автоматично переводило на апостиль. Відповідно апостиль зробив і відправляє мені оригінали документів сюди в Канаду в Калгарі. Сьогодні прийшло повідомлення від Wes що моя перевірка відмінена бо немає права. Що це може бути 🤔
-
Доброе утро! Заполняю часть А формы Academic Records Request Form . Подскажите, что указывать в графе Student ID or Roll Number at sending institution. Спасибо.
-
LBR.PNPOffice@gov.ab.ca
-
дякую! Чи означає це що мені потрібно наново зібрати пакет документів чи можна написати лист посилаючись на вже отримані сертифікати і отримати valid ?
-
Треба щоб було вказано, це один із доказів для імміграційної служби, що ви працюєте фул тайм. Попросіть, щоб вам писали ці години
12 Jan 2024, 17:45
33729/449362
less than a minute ago