PR CUAET
-
Підкажіть коли буду платити збор за загран.паспорт Просто оплатити на те імʼя постанови куди буду подаватись,взяти чек й з ним приїжджати? Тобто там їм нема різниці типу ти оплатив. Чи коли я оплачу на цю установу в них буде світитись моє імʼя як того хто оплатив?
-
Дія або Електронний Ключ, його можна зробити через Приват або інші сайти
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, як вчинити в ситуації, коли дитині відмовили у подовженні visitor record, хоча батькові подовжили ворк перміт на три роки? Visitor record дитини дійсний до червня наступного року. Офіцер рекомендував зробити візу та закрив кейс. Робили все відповідно до інструкції. Всі документи дійсні.
-
ваш муж подавался на wp, а не на vr. это абсолютно разные вещи. и возможность подачи на wp закрывается 31 марта. vr рассматривают быстро. а пока рассмотрение идет, то в канаде можно находиться легально. необходимости подаваться далеко заранее на vr нет смысла и потребности
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто знає: Ми приїхали до Канади і подались на PR за програмою family reunification. Чекаємо вже півтора місяці на виклик-біометрію. Запитання: чи можемо ми виїхати до України і після отримання виклику пройти біометрію в одному з представництв в Європі? Дякую
-
Money order треба писати на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada". Розмір платежу 53 долари на дитину, на дорослого 172 долари. Сплати в банку чи на пошті
-
Та це якесь замкнуте коло.
-
Так.