PR CUAET
-
Я почему-то так и думала, но мало ли ) а что тогда продлили до 31 марта 25 года ?
-
ваш муж подавался на wp, а не на vr. это абсолютно разные вещи. и возможность подачи на wp закрывается 31 марта. vr рассматривают быстро. а пока рассмотрение идет, то в канаде можно находиться легально. необходимости подаваться далеко заранее на vr нет смысла и потребности
-
Возможность продлить ворк пермит
-
Нелюди
-
Тоді яким чином дали чоловіку? Подалися зараз, щоб не робити все в останній момент, оскільки дуже часто розгляд документів займає багато часу. По суті до закінчення залишилося 5 місяців.
-
Теж не розумію. Зараз нема графіку викидання цих слотів, так?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто знає: Ми приїхали до Канади і подались на PR за програмою family reunification. Чекаємо вже півтора місяці на виклик-біометрію. Запитання: чи можемо ми виїхати до України і після отримання виклику пройти біометрію в одному з представництв в Європі? Дякую
-
І ще питання, а коли саме краще оплатити за паспорт? Ближче до дати ( березень) чи вже зараз ? Оплата не має терміну давності?
-
зачем вам сейчас новый vr, если ваш текущий действителен до лета 2025го? офицер этого тоже не понимает и задался таким же вопросом будет подходить к концу vr, подадитесь на новый летом
-
Супер. Я вам щиро вдячна!
-
да. vr не ограничен никакой датой. пока у родителя есть wp, то у ребенка есть основания податься и получить vr
-
Так, розглядають. Якщо ніяких додаткових документів не потрібно, то воно в один день просто буде завершено.
-
Дякую за інформацію. Ось цього я не знала. Ви вважаєте, якщо ми подамо дитину ближче до закінчення, то зможемо отримати vr?
-
Money order треба писати на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada". Розмір платежу 53 долари на дитину, на дорослого 172 долари. Сплати в банку чи на пошті
-
Та це якесь замкнуте коло.
-
1 рік
-
Так.
-
Так, і там їм його віддаєте. Чек дійсний 1 рік
-
Після цього що,з чеком приїжджати до посольства чи що?
-
Вибачте , я щось не зрозуміла…. Це мені щоб забрати готовий дитячий паспорт який ми чекали 6 міс треба ловити слот??????🤯 Торонто
12 Jan 2024, 17:45
337356/438337
4 minutes ago