PR CUAET
-
Money order треба писати на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada". Розмір платежу 53 долари на дитину, на дорослого 172 долари. Сплати в банку чи на пошті
-
Та це якесь замкнуте коло.
-
Так.
-
Після цього що,з чеком приїжджати до посольства чи що?
-
Вибачте , я щось не зрозуміла…. Це мені щоб забрати готовий дитячий паспорт який ми чекали 6 міс треба ловити слот??????🤯 Торонто
-
Я так розумію що система автоматично оновлює та показує слоти які інши люди відмінили, але на практиці, невідомо через скільки часу воно "автоматично оновлює" бо бувало таке коли я бачив ті ж самі доступні слоти показувало декілька днів
-
Так,але система інша тепер
-
✨ Жіноче коло ✨ Запрошуємо вас на наступні 2 зустрічі Жіночого кола. Кожна з яких допоможе краще зрозуміти себе, своє життя та знайти нові ресурси. 1. Тема першої зустрічі: Вплив сімейних сценаріїв на життя жінки Сімейні сценарії та міфи, які ми успадкували від старших поколінь, можуть бути як потужною підтримкою, що допомагає долати виклики, так і обмеженням, що заважає жити повноцінно. На цій зустрічі ми розглянемо: 🌿 Як знайти баланс між ресурсами роду та шаблонами, які більше не працюють. 🌿 Як навчитися використовувати підтримку предків для розвитку та відкриття нових можливостей. 2. Друга зустріч пройде у формі бранчу в невимушеній атмосфері, із підсумками 2024 та планами на майбутній рік. 💡 Ведучі Юлія та Віра говоритимуть про складне просто, щиро та з легким гумором. Чекаємо вас із відкритим серцем! 💛 🗓Дата й час: 24 листопада та 22 грудня, 13:30-17:30 📍Місце: 9831 75 Street NW, Edmonton, AB T6A 2Y8 ✏️Реєстрація: qr код на фото або заповніть форму за посиланням forms.gle/ykYUgfyo7FzuMyNA8 Трохи згодом вам буде надіслано лист-запрошення. Кількість місць обмежена, тож встигни запросити подругу 😉
-
Запрошуємо на зустріч у рамках проєкту "Шлях поколінь: діалоги українців в Канаді" 📅 Дата: 23 листопда 🕔 Час: 10:30-12:30 📍 Місце: Едмонтон, Український Хаб Наш гість — етнічний українець у третьому поколінні, який усе життя активно підтримує українську громаду в Канаді. Вільно володіє українською мовою, співає в чоловічому хорі та є яскравим прикладом збереження культурної спадщини. На зустрічі він поділиться історією своєї сім’ї: як вони потрапили до Канади, як виживали та адаптувалися на новій землі. Ми також запрошуємо сучасних українців, які сьогодні приїхали до Канади, рятуючись від війни, поділитися своїми історіями. Разом ми будемо шукати спільні точки дотику, цінності та розуміння, які допоможуть нам об’єднуватися та виживати як одна велика громада. 🌟 Ця зустріч — можливість не лише почути унікальні історії, але й знайти натхнення та підтримку у створенні єдності серед українців в Канаді. 💬 Долучайтеся до розмови, яка будує зв’язок між поколіннями та закладає основу для майбутнього нашої спільноти. 📌 Реєстрація в коментарях або [email protected] Вхід вільний. Чекаємо на вас!
-
Вважаю що хтось вже міг швидше про клацати етапи.моде система така А може глітч на сайті
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤: "Зменшення імміграційних квот та що нас чекає у 2025 році" 📅 Дата: 1 грудня 2024 року ⏰ Час: 6:00 вечора EST Запрошуємо долучитися до вебінару, організованого у співпраці з Асоціацією українських канадських імміграційних консультантів rcic-ua.ca/ та Telegram каналом для новоприбулих українців T.ME/PRCUAET. Цей вебінар присвячений актуальним змінам у канадській імміграційній політиці, зокрема скороченню імміграційних квот, а також очікуваним тенденціям у 2025 році. Спікери: • Олег Шиндлер (Онтаріо) @OlegSchindlerRCIC • Ірина Атаманчук (Онтаріо) @ataimmigration • Богдана Степаненко-Липовик (Альберта) @MLISedmonton На вебінарі обговоримо: 💥Зміни та тенденції федеральної імміграційної політики, скорочення рівня імміграції та вплив на ваші можливості отримання PR у 2025 році 💥Специфічні тенденції програми Онтаріо для номінантів (OINP) у 2025 році 💥 Зміни та прогнози для програми номінантів провінції Альберта (AINP) у 2025 році З нетерпінням чекаємо на вас 1 грудня! Реєстрація за посиланням: us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3Dr8_RGXSYiDTi_UxYxDmQ
-
Дякую
-
В мене така сама ситуація. Не дає підтвердити🤷♀️ На пошту нічого не приходило також
-
Ну це звіздец 🤯 А де його ловити? Є- консул?