PR CUAET
-
Як скасувати заброньований слот?
-
По новой системе будут выдавать с 1 декабря
-
І коли проходите цю муку,куди Вас викидає?
-
Дякую! Мабуть я кудись не туди дивлюсь, бо бачу тільки bundles пропонують, але там тільки про багаж 🤷♀️
-
Скажіть, будь ласка, для того щоб забрати виготовлений дитячій паспорт вже потрібно ловити слот?Едмонтон...дякую!!!!🤯
-
Всем привет, скажите пожалуйста какая система сейчас в Эдмонтоне чтобы поймать слот? В какие-то определенные дни нужно их ловить? Как сейчас это работает? Нужно супругу подать на оформление нового паспорта
-
Но когда все-таки прохожу , открывается экран со слотыми ( точнее их отсутствие) , к сожалению не могу вам скрин сделать , так как сново меня не пускает программа 🙈
-
Дякую!!!!
-
До кінця місяця без запису у живій черзі
-
online.mfa.gov.ua/application заходите прямо сейчас сюда. Если нет - приходите в апреле
-
Обычно мой экран выглядит вот так 😅
-
А потім проходьте авторизацію. У графі теж обирайте Вчасно сервіс. Пароль то і буде пін від Вчасно сервіс ( 4 цифри)
-
Спасибо огромное за информацию! Сейчас займусь
-
Також про це подумала, але запис досі світиться активним.
-
Шукайте цей сайт в робіть ключ
-
Це до основного покращення (нової системи) безкоштовний бонус 😅 кажуть з ключем швидше, але я в монобанку не знайшла цю функцію
-
Робіть електронний ключ та заходьте через нього
-
Не понимаю, зашел а ничего не пойму
-
Досить закидати гілку негативом. Хочете про це поговорити, переходьте у флуд або особисті... Дякую за розуміння!
-
Спасибо большое 🌸
12 Jan 2024, 17:45
Post 337548 of 390787
about a minute ago