PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, для того щоб забрати виготовлений дитячій паспорт вже потрібно ловити слот?Едмонтон...дякую!!!!🤯
-
Дякую!!!!
-
До кінця місяця без запису у живій черзі
-
online.mfa.gov.ua/application заходите прямо сейчас сюда. Если нет - приходите в апреле
-
А потім проходьте авторизацію. У графі теж обирайте Вчасно сервіс. Пароль то і буде пін від Вчасно сервіс ( 4 цифри)
-
Також про це подумала, але запис досі світиться активним.
-
Шукайте цей сайт в робіть ключ
-
Робіть електронний ключ та заходьте через нього
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Доброго вечора. Маю таке питання. Чи на продовження WP треба надсилати скан паспорту? Тому як подався на новый паспорт і не впевнений що до березня я його отримаю, але в застосунку Дія зʼявиться він як тільки його надрукують в Україні і я зможу з застосунку дізнатись номер паспорту і всю потрібну інформацію.