PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як я можу створити файл в SAQclic, якщо у мене на всіх дркументах моє прізвище, а на карті RAMQ дівоче. Мені постійно видає помилку при ідентифікації і вже навіть заблочили на сайті. Рішення їхати до них особисто або дзвонити, це зрозуміло, але може є інше рішення, або все ж потрібно їхати в SAAQ?
-
Так я ж не спорю і вірю вашій відповіді, зараз ви процитували строчку з еліжібіліті на подачу, секція who can apply, це те що я писав вище. Там же є секція how much you can get де немає нічого про те з якого моменту нараховуються кошти
-
Добрий ранок🙌Підкажіть, будь ласка, у мами вкрали паспорт з вклеєною візою, ворк перміт виданий на старий паспорт. Зараз мама в Німеччині з новим паспортом. Можливо в когось є досвід як отримати новий ворк перміт/візу з данними нового паспорта? Дякую
-
Оксана [587976308] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 22/11/2024 13:12.
-
Та «людина» котра вам відповіла,знайде любе виправдання «найвеличнішим» слугам народу,що кожного дня можуть «покращувати» життя українців.Вона навіть «радила» самотнім жінкам з дітьми не їхати до Канади,а сидіти у Європі на «пособіях»,бо бачите люди скаржилися що не можуть спіймати слот більше року у Канаді!!!Або взагалі радила замість того що критикувати владу,летіти у ДП документ до Європи,в той час як сама спіймала слот.Ось така ….. малята
-
Здравствуйте,я извиняюсь,я все понимаю о качестве кейса,но например если у нас с натяжкой 6 писем но хороших от Канадских друзей,нету больше и все,штоб натянуть больше ето уже надо подключать мало знакомых людей,которые знают тебя ,но не семью и нехорошо!кто разве хорошо,от всех подряд собирать письма!если у вас клиенти попадаются у которых так много хороших знакомых кто одно!но не все их имеют
-
Message from user Глеб Фролов has been removed because this user is in spam list (???)
-
www.theglobeandmail.com/politics/article-allowing-ukrainians-who-fled-war-to-settle-in-canada-not-off-the-table/?intcmp=gift_share In an interview, Mr. Miller said granting permanent residence to hundreds of thousands of Ukrainians is not “off the table,” although he said it is not a priority for the government.
-
@Bondarevv5 [6498562320] заблоковано.