PR CUAET
-
У мене також цей офіцер. Надіслала запит моєму роботодавцю 28 жовтня, з тих пір змін немає
-
Заповнюю аплікацію, щоб продовжити дитині Візітор. Скажіть будь ласка форму 5708 спочатку треба заповнити для себе потім для дитини. Що потрібно вказати в моїй формі, що мені також треба візітор? Я вже зовсім заплуталась і боюсь, щоб мій ворк перміт не змінили на візітор. Допоміжіть будь ласка.
-
Чат gpt Прохання перефразувати 😁
-
Много на себя берете. Вас не за мысль захйетили, а за вашу манеру общения.
-
Скажіть ,будь ласка, чи може бути помилка на сайті, що паспорт ще не прибув, а по факту він може бути ? Довго очікуєш, приходиш, виявляється паспорт давно чекає… чи було таке в когось?
-
По провинциально программе BC, я полагаю
-
Ви неуважно прочитали мій коментар
-
Может ли дочка поехать и сама оформить паспорт в 17 лет ??
-
Всiм привiт! Тут питання тiльки по ПР чи будь якi?
-
Мне написали , и я работаю, и больше 10
-
Система відкриється в 7:00 ввечері
-
Да вас и хейтить не нужно, вы сами за себя стараетесь.
-
Якщо люди роблять різні історії, то манера може бути схожа. Тому перефраз) Я хочу вірити, що серед нас нема таких, яким 10 канадських друзів написали , що гуляють з ними раз в 2 тижні, бо вийде не трудяга (на благо Канади, звісно), а гуляка
-
Дякую
-
Перефразирована будет одна и та же информация в том же самом порядке, никаких новых мыслей там не добавится. Недавно клиент так пробовал сделать, мне сразу в глаза бросилось. H&C заявка - это весьма серьёзное дело, и подготовка файла стоит весьма немалых денег. Поэтому обычно полезно так же серьёзно относится и к процессу сбора документов.
-
Якщо є досвіт канадський, то англе на 5 треба здати. Якщо йти по франкофонній програмі. Плюс до цього прохідний бал нижчий і квота більша. Але треба залишати Квебек, якщо є в планах отримувати громадянство.
-
Ми були 42 в списку. Отримали паспорти об 11.55. 17-річний син сам за себе, я отримав за 11-річну дитину віддавши старий дитячий паспорт. Резерв+ ніхто не питав. Дякую всім за "страшилки" ;)
-
Занимайтесь своими делами , я вам Лично ничего не писала, это вы пытаетесь вставить свои 5 коп, и интересно, никто не репортит, это что по теме
-
Подскажите, пожалуйста вебсайт консульства в Оттаве не можем найти информацию как получить готовый паспорт
-
Якщо дуже хочеться знати де ваш паспорт, напишіть сюди - mfa.gov.ua/pro-ministerstvo/struktura/strukturni-pidrozdili/departament-konsulskoyi-sluzhbi
12 Jan 2024, 17:45
337957/449677
less than a minute ago