PR CUAET
-
Дивно, адже у вашому повідомленні були тільки ці слова, а фото просто для того, щоб показати, де саме може бути написане місто.
-
Спасибо ) буду пробовать
-
А якого числа було еджибіліті?
-
ну як можуть зникнути всі слоти аж по травень включно. хтось мабуть забукав, якісь "консультанти" які за сотню другу будуть "помагать" в кого зад вже горить
-
І як про це дізнатись . Кажуть , що DhL повертає гроші без проблем, якщо дип. Пошта підхопила. Але я нажаль не маю ніякої інформації де зараз мій паспорт і що далі. Невже так важко просто сповістити людину. Організації ніякої !
-
У меня такое было, просто оказалось не успевала слот забрать. Попробовала другой и получилось
-
Скоріше за все або не читають їх, або ж дип. пошта ваш паспорт вже підхопила
-
Вітаю, спільнота, скажіть як зробити сплату за паспорт у банку, де взяти реквізити для сплати?
-
Жесть жестяная....конечно....
-
В банку
-
Так саме😭😭😭,подача 10.11,оплата за біометрію одразу,все пройшли і тиша,тупо тиша рік вже
-
Спробуйте створити заявку тут ukc.gov.ua/. Також для зв'язку з ними є бот в телеграмі на тій самій сторінці, вони повинні відповідати одразу (в робочі часи звісно).
-
Ну це зрозуміло,я написала про те щоб отримати візу не треба багато часу,якщо ви в Канаді.Думаю ця інформація може бути корисна.
-
Тоді можна скоро податися. Треба шукати 👀 адвоката. Кажуть по статистиці після цього запроси адвоката 80% отримують рішення. До суда не доходить
-
Бо інакше буде дуже неприємно згаяти час та не мати потім можливості підготувати документи. Так , є ще Canadian expirience для ЕЕ, але все ж провінційна номінація це гарний шанс
-
Ну вибачте, я показала фото як це виглядає і написала повідомлення, звідки мені знати на що саме Ви вирішили відповісти 🤷♀️
-
Так, я думаю прямо на інтервʼю з ейчаром, зразу це все обговорювати. Бо вони зазвичай питають який ваш статус в Канаді, яка ситуація з правом на легальну роботу. І краще спокійно пояснити і сказати, що буде потрібна їх підтримка в плані форми і уточнити NOC & NAICS. Chat gpt, та/або міграційний консультант могли би допомогти підготувати такий speech
-
Підтвердити потрібно було протягом 30 годин після цього повідомлення. Можливо через це кнопки вже не активні? Чи ви ще попали в 30 год. Мені теж емейл не прийшов :(
-
It is possible to change employers while your Alberta Opportunity Stream (AOS) application is awaiting a decision. If you change employers, the new job must meet the same criteria as the previous one in terms of occupation and skill level. You should also notify Alberta Immigration about the change. If you do switch employers, it’s important to keep the AOS application updated with the new employer's details, including job offer, occupation, and NOC code, if applicable. This ensures the application is still aligned with the stream’s criteria.
-
строків немає для цієї програми, тому наврядчи суд допоможе...
12 Jan 2024, 17:45
338110/437308
5 minutes ago