PR CUAET
-
Якщо ви прибули в Канаду до 31.03.2024р - тоді останній термін подачі 31.03.2025р.
-
Посольство и консульство - два отдельно стоящих здания- не спорьте. Мы сначала приехали в посольство и нам сказали - ешьте в консульство, в посольстве паспорта не делаются. Зачем вы доказываете обратное,' если не знаете.
-
Не повірите, але брат туди записався на оформлення паспорту. Ви спочатку розберіться, потім "виправляйте".
-
e-consul.gov.ua/visits
-
Спробуйте вибрати посольство зі списку і побачите чи є там слоти і на які послуги. Тоді ви переконаєтеся, що ви не праві.
-
Ох. Та вже якраз вечір пʼятниці Вже всі суші їдять 😁
-
Це офіс який пр роздає
-
Самое интересное что я из провинции Онтарио а получила пр в Монреале или как это вообще работает
-
Ще ж не вечір;). Не має аор нових
-
До чого тут це??? На сайті можна обрати посольство і записатись туди!! В Оттаві є консульство при посольстві!!
-
Теж цікаво 🤔
-
Ещё раз - в консульстве, в посольстве не делают- не вводите людей в заблуждение
-
Дайте будь ласка силку де ловити слоти на новий паспорт дітям в Едмонтоні?
-
Підкажіть, будь ласка 🙏 Знімала обмеження, прийшов лист схвалення, але я не розумію чи таки зняли мені обмеження чи ні??
-
Только в консульстве
-
Дуже дякую)
-
Наразі по нашій програмі можно побачити 3 головні офіси АОР - Сідней Еліджибиті - Торонто, (Ніагара Фолс рідко) Портали - Монреаль
-
Ми прибули в кінці 2023.Я хочу розібратись чи зараз подати на wp дитині,бо вона має стаді,чи можна це зробити разом з подовженням наших wp в лютому?
-
Диплом про середню освіту це що ви маєте на увазі? Шкільний атестат?
-
Откуда вы знаете???
12 Jan 2024, 17:45
338180/446334
12 minutes ago