PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка 🙏 Знімала обмеження, прийшов лист схвалення, але я не розумію чи таки зняли мені обмеження чи ні??
-
Только в консульстве
-
Дуже дякую)
-
Наразі по нашій програмі можно побачити 3 головні офіси АОР - Сідней Еліджибиті - Торонто, (Ніагара Фолс рідко) Портали - Монреаль
-
Ми прибули в кінці 2023.Я хочу розібратись чи зараз подати на wp дитині,бо вона має стаді,чи можна це зробити разом з подовженням наших wp в лютому?
-
Диплом про середню освіту це що ви маєте на увазі? Шкільний атестат?
-
Откуда вы знаете???
-
🤣 это как Вы жили в Украине а виза в Канаду с Лондона
-
Тому що Ви спочатку подивитись про що людина питала, прикріпивши скріншот. Маючи на увазі чи можна обрати на сайті "Посольство". Так, можна. І там же записуєтесь на оформлення паспорту.
-
🥹 не можу не радіти з вами Чудово🤍
-
В мене знайома з 20.11 Через тиждень через мене ще навіть білметрію не здала Теж глухар
-
Жесть!
-
Боже вау! Що за день Вітаю усіх!! Чудові новини!
-
Скоро буде листопад 😁
-
Супер!!
-
Ні в якому разі не пишіть листи за друзів чи знайомих! Вони їх мають самі написати! А ваш консультант перевірить і доповнить. Якщо все влаштовує то лист підписується...
-
Активно взялись за кінець жовтня 🥰
-
Тишина
-
Це ви не розібралися в ситуації. Щоб потрапити в консульський відділ в Оттаві, потрібно на сайті е-консул спіймати слот. І от якраз на е-консул серед списку в Оттаві можна обрати тільки Посольство. Іншої назви для Оттави немає у переліку консульств. А вже, коли людина отримає свій запис, то там буде вказана точна адреса, куди приходити. Людина вище питала саме про те, що обрати з переліку на сайті, щоб потрапити в Оттаву.
-
а для гуманитарной важно не столько то, что в Украине происходит, сколько ваши связи и интеграция с Канадой
12 Jan 2024, 17:45
338193/453237
3 minutes ago