PR CUAET
-
Добрий день ,можете будь ласка скинути посилання де можно записатись чтоб забрати паспорт (Торонто )
-
Не вплине. Головне статус - на обліку.
-
А де якусь інформацію стосовно цього чули ? Від людей чи є десь за це почитати ?
-
6 мес очень короткий срок. минимум год желательно для успеха.
-
Дуже мало інформації стосовно цього, наскільки мені відомо то ні.
-
Подача 08.01.2024 Запит на біометрію 22.11
-
Я підтверджую дію та далі нікуди не переходить ,може хтось знае як допомогти мені
-
Всем доброго дня. Подскажите пожалуйста. Кто то имел дело с Наталья Щербатов и Иван Корнаухов. Это имиграционные консультанты. Заранее благодарен.
-
Доброго дня. Дякую за відповідь. А скажіть ,помилку виправити онлайн вдається ?
-
Якщо плануєте їхати кудись і там робити паспорт, краще напишіть листа і будете мати підтвердження. Також якщо це Європа, то не забувайте що там є ДП Документ.
-
Вас повинні прийняти без проблем, але були випадки, що просили виправити ту помилку, з "порушенням правил обліку". Інакше не видадуть паспорт.
-
Пробуйте з компʼютера. З телефона в мене теж саме.
-
Підкажіть будь-ласка, як створити той аккаунт в DHL для замовлення послуги доставки паспорта?
-
Ні, після 30 годин
-
На компі відкрити е консул. Відсканувати кюаркод телефоном через дію і авторизуватися
-
t.me/prcuaet/336574/390700 Від консула в Едмонтоні є тільки ця інфа, що вони можуть робити в самому консульстві.
-
Все рівно велике дякую за відповідь. Гарного дня !
-
На сайті Торонто є інфа що потрібно стати на облік в Україні, хто не може там той мусить онлайн це зробити через консульство з заявою, але це потрібно було зробити до якогось там червня чи липня, неділю тому відправив заяву, подивлюсь чи допоможе.
-
Не можу знайти цього нажаль. Якщо хочете можете запитати на місці, вже після подачі про це, тоді будете мати інфо з перших вуст)
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
338224/429577
about a minute ago