PR CUAET
-
Лучше взять свежую справку
-
И не могут
-
Нет, не меняют
-
Так будет понятнее
-
Для замовлення послуги необхідно: 1. Власнику документів (апліканту в організації WES Canada) необхідно здійснити реєстрацію на сайті WES Canada (www.wes.org/ca/), оплатити послуги організації WES Canada та отримати Reference # (реєстраційний номер). 2. Після реєстрації, на сайті WES Canada є доступною для завантаження аплікаційна форма (Academic Records Request Form) WES Canada. Власник документів має заповнити в електронному вигляді або вручну таблицю частини «А» даної аплікаційної форми (всі поля, Reference # - обов’язково). На кожен документ, що присвоює освітній рівень або ступінь (свідоцтво, атестат, диплом бакалавра, диплом спеціаліста тощо) заповнюється окрема форма. Далі власник документів має поставити власний підпис та дату заповнення у відповідних полях. 3. Після виконання Кроків 1 та 2 заявникові необхідно зареєструватись на сайті http://apostille.in.ua та створити в Персональному кабінеті заявку на особисту подачу в нашому офісі або заявку на дистанційну подачу (без власної присутності).
-
Дальше вам все подскажут
-
Создайте профиль на сайте Вес Канада и оплатите услугу, затем зайдите на сайт Имиджевого центра в Украине и создайте там профиль
-
Доброї всім ночі чи може хтось з вас дати інформацію по верифікації дипломів в Канаді .З чого починати ,і в які служби звертатися по цьому поводу . Дякую
-
То ви гарно натренувались!) Я робила тільки 2 безкоштовних, не відпрацьовувала до автоматизму, тому мабуть реальний тест і здався трошки складнішим ☺️
-
Зробила десь 10 варіантів читання, на екзамені автоматом вже. Зі слуханням те свме, тільки чуть складніше
-
Як на мене один в один, не помітила різниці
-
Дарую гайди по підготовці CELPIP 😊
-
Як на мене, то пробний трошки легше і коротше. До того ж коли оригінальний здаєте, то додатково накладається хвилювання. Я не пам'ятаю остаточно, які у мене виходили бали на пробному безпосередньо перед здачею реального, але точно були досить близькі, можливо на бал нижчі. Тобто якщо пробний на 8, то є всі шанси здати на 7 справжній. Мені важко давалося прослуховування, але дуже допомогли підказки з вебінару Celpip у них на ютюбі. Вони покроково розбирають всі типи завдань і як краще їх виконувати. Потім просто сиділа на пробних тестах і тренувалася робити так, як казали у вебінарі.
-
цікавить щодо подачі вже на федеральний етап, чи прикріплювали ви документи яких немає в чеклисті такі як ворк перміт, диплом про освіту, джоб офер або реферанс леттер?