PR CUAET
-
Я поставила спочатку Так, бо в мене теж подібна ситуація, але потім в кінці заявки в документ чек листі в переліку документів з'явився your spouse work permit, і це мене здивувало, бо мій work permit не просили, і тоді я поставила Ні і система вже ні в кого не просила work permits, тому якщо ставити Так, то виходить що Ви подаєтесь на основі work permit of your spouse, а це трохи інше ніж CUAET
-
За сколько паспорт сделали и доставили?
-
Забирав сьогодні паспорт у Едмонтоні. Жива черга, люди почали формувати список о 7:35. Коли консульство відкрилось, то той список забрали працівники консульства. Я приїхав о 9:20, записався вже у другий список, був приблизно 15 у ньому. Скільки людей було у першому списку я не знаю. Паспорт забрав об 11:45. Резерв+ не питали. Взагалі нічого не питали. Доброго дня, підпишіть тут, великий палець на сканер, ось ваш новий паспорт, до побачення. Хочу відмітити, що "дівчата у віконечку" максимально намагались допомогти тим, хто у них щось питав. Звичайно, не все у їх силах.
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Доброго всім вечора, дозвольте запитати, чи був у когось дозапит в кого була government position в Україні, хоча моя теперішня робота ніяк не пов'язана з Українською, все одно боюсь дозапиту, і просто цікавить що вони можуть запитати щоб підтвердити час роботи на посаді державного службовця?Дякую заздалегідь!
-
Портал 2
-
А дату не поменяли
-
Вибачаюсь,а якщо заїхав після 31.12 то потрібно буде оплатити ворк перміт але отримати можна?
-
Так звичайно
-
Хтось інший отримав. Обмежена кількість запрошувалась. Пощастить наступного разу
-
А ви ставили відмітку про державну роботу ?
-
Когда вы подавали заявку?
-
Не понятно( по выборке 15 ноября мой муж соответствует всем требованиям, но мы не получили приглашение
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
То на основі чого нижчий бал?