PR CUAET
-
Я поставила спочатку Так, бо в мене теж подібна ситуація, але потім в кінці заявки в документ чек листі в переліку документів з'явився your spouse work permit, і це мене здивувало, бо мій work permit не просили, і тоді я поставила Ні і система вже ні в кого не просила work permits, тому якщо ставити Так, то виходить що Ви подаєтесь на основі work permit of your spouse, а це трохи інше ніж CUAET
-
За сколько паспорт сделали и доставили?
-
Якщо вступити в коледж, дадуть стаді перміт?
-
То скоріше за все ти відкрила не ту заяву)
-
Забирав сьогодні паспорт у Едмонтоні. Жива черга, люди почали формувати список о 7:35. Коли консульство відкрилось, то той список забрали працівники консульства. Я приїхав о 9:20, записався вже у другий список, був приблизно 15 у ньому. Скільки людей було у першому списку я не знаю. Паспорт забрав об 11:45. Резерв+ не питали. Взагалі нічого не питали. Доброго дня, підпишіть тут, великий палець на сканер, ось ваш новий паспорт, до побачення. Хочу відмітити, що "дівчата у віконечку" максимально намагались допомогти тим, хто у них щось питав. Звичайно, не все у їх силах.
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
Доброго всім вечора, дозвольте запитати, чи був у когось дозапит в кого була government position в Україні, хоча моя теперішня робота ніяк не пов'язана з Українською, все одно боюсь дозапиту, і просто цікавить що вони можуть запитати щоб підтвердити час роботи на посаді державного службовця?Дякую заздалегідь!
-
Тільки фото. Без задньої частини
-
Только выборки добавились. Больше вроде ничего не изменилось.
-
Портал 2
-
А дату не поменяли
-
Вибачаюсь,а якщо заїхав після 31.12 то потрібно буде оплатити ворк перміт але отримати можна?
-
Так звичайно
-
Хтось інший отримав. Обмежена кількість запрошувалась. Пощастить наступного разу
-
А ви ставили відмітку про державну роботу ?
-
Когда вы подавали заявку?
-
Не понятно( по выборке 15 ноября мой муж соответствует всем требованиям, но мы не получили приглашение
-
🔴🔴 . ⚪️⚪️⚪️⚪️🔴🔴🔴 Є запит від благодійного фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ на подарунки підопічним діткам до Святого Миколая. Дітки написали в листах свої побажання. Якщо у когось є бажання долучитися та допомогти зробити діткам свято у ці похмурі дні, то можете перерахувати мені кошти, а я їх відправлю фонду централізовано. Звіт обов'язково надам. ПИШІТЬ В ПРИВАТ! Ось листи з побажаннями:
-
То на основі чого нижчий бал?
-
Після отримання листа про зарахування до університету, коледжу, скільки часу йде на отримання стаді перміту? Закордонний паспорт повинен бути діючим на весь час навчання? Чи це не важливо?
12 Jan 2024, 17:45
338347/467002
4 minutes ago