PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, Як ви всі, ті хто отримав паспорт ловили слоти? 🙏 Будь ласка, поділіться тонкощами, якщо не жалко😀🙏
-
Я про те , що прямо всіх, там не обирають. Обмежена кількість
-
Доброго вечора, хтось може мені розжувати як замовити доставку Укрпоштою паспорт з України, потрібно писати якусь заяву до консульства чи просто робити доставку. Дякую
-
Мы писали о том как в нашем доме жили орки и держали там заложников, фото прикладывали, Гостомель весь полуразрушенный и наш дом в том числе, писали что большая психологическая травма туда возвращается , что вся территория где идут боевые действия сильно заминирована и не будет безопасной даже после окончания войны.
-
Я в курсі. І я кажу що вона не прозора
-
Це Альберта EE. І розподіляють відносно квот які федеральний уряд дав провінції
-
А тут якось дуууууже не прозоро це виходить
-
Просто в Федеральній Експрес ентрі запрошення отримують ВСІ хто задовільняє параметри
-
Щиро вдячна, щедрий @DimaVeg 🙏
-
А ще можна почитати закріплені коменти)
-
Провінція з федерального пулу , може обрати обмежену кількість кандидатів , виходячи з власних потреб і побажань. Це ж не прямий шлях до PR , як в класичному EE , а та сама номінація , яка додасть бали в майбутньому для ЕЕ
-
Від вас потрібні прості дії. Відмотайте цей чат до 20 листопада (так, це багато повідомлень, але так треба), почніть читати усі повідомлення одне за одним. За ці три дні люди вже кілька раз писали, як змогли зловити слоти саме зараз, саме у ці дні. Нещодавно систему змінили, тож, ви отримаєте саму свіжу інформацію від тих, хто реально зловив слоти за останні три дні. Будь ласка👍 Те, що працювало місяць тому вже неактуальне.
-
Ребята , женщина которая нам помогает с документами для PR не может найти на портале куда загружать фото , простите за глупые вопросы я просто не видела вообще этот портал не могу ей подсказать , может кто то подскажет куда именно грузить фото ?
-
Так, але це вибірка з пулу провінційної програми, а наявність ЕЕ профілю просто як один з критеріїв
-
Без проблем. Коли я ловив слот дитині, була одна система. Коли ловив собі, була інша система. І про обидві системи я дізнався із цього чату. Просто читаючи повідомлення, після чого робив так само, як робили інші. Кілька днів тому система знову змінилась. Тож, найкраще, це почитати чат за останні три дні і побачити, що конкретно зараз працює.