Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Whale
    wrote on last edited by
    Люди пишуть в Гугл але там видаляють негативні відгуки. А ще на їхній сторінці там де розлад та оновлена інформація про слоти на отримання
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulianna Voloshyna
    wrote on last edited by
    Я щойно завантажила інтерв’ю із Генеральним Консулом на YouTube. Всі бажаючі можуть переглянути відповідь на своє запитання. В описі є список питань і всі питання клікабельні. Натискаєте на час і система автоматично ввімкне саме то запитання і почуєте на нього відповідь. Будь ласка, поширте з іншими кому зараз це актуально. Дякую. youtu.be/qSpdF03TOwc?si=gsoNkivS3TS9pikD
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulianna Voloshyna
    wrote on last edited by
    Я щойно завантажила інтерв’ю із Генеральним Консулом на YouTube. Всі бажаючі можуть переглянути відповідь на своє запитання. В описі є список питань і всі питання клікабельні. Натискаєте на час і система автоматично ввімкне саме то запитання і почуєте на нього відповідь. Будь ласка, поширте з іншими кому зараз це актуально. Дякую. youtu.be/qSpdF03TOwc?si=gsoNkivS3TS9pikD
    1 Reply Last reply
    0
  • t751808720T Offline
    t751808720T Offline
    Olga Didyk
    wrote on last edited by
    А что за форма? Это вы ее вместе с письмом отправили?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y M
    wrote on last edited by
    Apprenticeship це саме те, що починається з повного нуля. Ніхто не народжується зі знанням та навиками чогось, тільки інстинкти. Дивлячись, яку роботу шукати, може залежити від сезону та попиту (будівництво), а може й не залежити, наприклад, виробництво
    1 Reply Last reply
    0
  • t5336948643T Offline
    t5336948643T Offline
    Nataliia Nataliia
    wrote on last edited by
    Не рискнула , писать им в ответ что уже скидывала Просто еще раз все заполнила и скинула
    1 Reply Last reply
    0
  • t499513084T Offline
    t499513084T Offline
    Tetyana Tetyana
    wrote on last edited by
    Вітаю ,підкажіть будь ласка дитині одобрити візу ,на який адрес паспорт потрібно відсилати щоб отримати вклеєну візу ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t624904961T Offline
    t624904961T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Більше роботодпвців, більше треба документів і більше буде перевірок. Просто тут більше питання чи не буде це оцінено як свого роду недомовка/брехня, щоб не бути дискваліфікованим
    1 Reply Last reply
    0
  • t624904961T Offline
    t624904961T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Просто в мене 469, для транспорту це має бути з запасом, а на загальний відбір всерівно дуже сильно не дотягую і морочитись за тих 10 балів дуже сильно не хочеться
    1 Reply Last reply
    0
  • t571296042T Offline
    t571296042T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Дякую, буду пробувати. Лякає тільки що роботодавці пишуть 1 рік досвіду мінімум) може де проскочу
    1 Reply Last reply
    0
  • t233049668T Offline
    t233049668T Offline
    $
    wrote on last edited by
    Вітаю, підскажіть будь ласка знайти імміграційного адвоката для Канади. В мене є питання з приводу одруження, моя дівчина подалась на PR через батька грамодянина Канади, скільки часу ми повинні бути одружені до переїзду в Канаду щоб я міг отримати PR як супруг? Чи як це взагалі працює? Чув що не обовʼязково бути одруженими, що достатньо громадянського браку
    1 Reply Last reply
    0
  • t1116908800T Offline
    t1116908800T Offline
    Mariia Makarenko
    wrote on last edited by
    Я думаю, що першій черзі було не менше 25, тому що ми були 20, і після нас ще приходили люди, до того як листок забрали
    1 Reply Last reply
    0
  • t693418508T Offline
    t693418508T Offline
    Nataliа
    wrote on last edited by
    Доброго дня. В дитини закінчується старий паспорт і віза в ньому. Вже є новий паспорт. Може в когось є інструкція як подати на нову візу ( подовжити візу). Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t786062176T Offline
    t786062176T Offline
    Pryanichek
    wrote on last edited by
    При подаче физическое наличие нового паспорта не нужно - вы указываете его номер, и если есть фото паспорта, то в прилагаемые документы его вставляете. У моих детей физически на руках паспорта еще нет, но в посольстве подтвердили его физическую готовность и дали возможность сделать скан-фото нового паспорта из их системы. Именно его я и приложила к документам. Вот на днях пришло сообщение, что его привезли уже в Эдмонтон, а пермиты детям подлили еще месяц назад
    1 Reply Last reply
    0
  • t343999320T Offline
    t343999320T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Вітаю, Ви з дитиною заїхали в Молдову, подали заявку. Дити на ще маленька? Біометрію не здавали?Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5302904215T Offline
    t5302904215T Offline
    Bogdan
    wrote on last edited by
    Вітаю , Нікуди не треба заїжджати . Усі документи подаються завжди онлайн , Ми подавали все онлайн . Дитина до 12 років, біометрія непотрібна . Паспорт потім по бажанню , можете самі відвезти у найближчий до вас центр або відправити та отримати курʼєром .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оksana
    wrote on last edited by
    Добрий день. Пишу тут, бо загубила в якій гілці читала про референс летта від роботодавця, підкажіть хочу взяти з минулої роботи такий лист, але в голову не приходить як правильно цей лист назвати українською, бо треба якось пояснити кадровику що мені саме потрібно? Можливо в когось є приклад, буду вдячна за допомогу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей Данильчук
    wrote on last edited by
    Добрий ранок, порекомендуйте будь ласка хорошого і не дорогого імміграційного юриста, щоб оцінив мою ситуацію і підібрав потрібну програму у Торонто. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    куплю слот на оформление паспорта
    1 Reply Last reply
    0
  • t5302904215T Offline
    t5302904215T Offline
    Bogdan
    wrote on last edited by
    Ні, не в Канаді . Біометрія нам була непотрібна .
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags