PR CUAET
-
Так. Повідомлення у кризову з фото, та можна відправляти.
-
нок не можна міняти. якщо місце роботи змінили,потрібно попереджати
-
який зміст вашого запитання тоді? А я хотіла вам порадити те,что порадили мені для успішної здачі. В тому числі як центр вибрати,бо не всюди однаково приймають і виставляють бали. Але думаю ,що ви самі справитесь. Всього доброго
-
який у вас рівень по нашим мірками? В2-С1?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо пів року тому подали дітям на візи, зараз прийшли запити на паспорти, але старі паспорти вже скоро будуть не дійсні, чи можна на вклейку відправити нові паспорти? Дякую:)
-
Привіт, я провалила читання. Здавала на початку вересня, отримала L5, R3, W6, S5 Перездала минулої п'ятниці 5,5,7,6. Перший раз читання було для мене важким, можливо такі тести попали. У мене англійська не дуже добра, вчила ще в школі, майже 30 років тому...Особливо хвилювалась за говоріння і письмо, у читанні була впевнена...а вийшло зовсім інакше.
-
вчити і перездавати.
-
Вот я на нее 22 августа подалась ( на прямую через Едмонтон с дии не брала) и до сих пор жду , я вижу по tracking number что она была доставлена 24 августа , и с того момента тишина, я проверяю tracking number обратного конверта , но видимо от еще не отправили , по этому она мне пишет что такого не существует. У нас просто почтальон который отправляла , она что то тупила , потом у нее зависла система , потом она забыла взять оплату с нас, пришлось напоминать, и теперь из за того что я жду уже так долго , я думаю о том туда ли хоть она отправила. 😹
-
що мається на увазі не здали? кожна людина влаштовує собі планку і якщо вона планувала здати на 9,а здала на 8,для неї це буде рахуватися,що не здала
-
а де це потрібно вказувати було? Бо я також в 2019 вигравала,але не скористалася
-
Погортайте історію, буквально вчора дівчина також запитувала про Ірландію. Можливо скооперуєте разом свої знання і зможете розібратись 😊
-
Скажите, заполнять в разделе св-ва о рождении, нужно прикреплять в одном файле св-ва о рождении всех? Или на детей там потом отдельно будет?