PR CUAET
-
Так, вони працюють.
-
Хвилиночку. 1) паспорт на 10 років максимум для дорослого 2)як тільки ви маєте дозвіл на роботу подаєтесь на візу
-
Тоді спочатку WP а потім візу
-
Новий паспорт вже є )
-
Так.
-
Тобто у паспорт без візи? 🧐
-
В новий паспорт, спочатку WP а потім на основі нього на нову візу і тільки так
-
Ось
-
Ніщо не може перевищувати строк дії паспорту у паспорті. Якщо термін дії скинчився документа то то вже і не документ. Усі візи та перміти надаються під документ.
-
Дякую всім !
-
Всім привіт Потрібна ваша допомога Не можу загрузити фото на Портал 2 Пише осьо таке прикріпляю фото Вже переробила на нове фото переробила скан в найвищій якості Може в когось була така проблема поділіться що робили
-
ВП це папірець, дозвіл, і не в паспорт а під номер пасопрту. Не плутайте. Віза вклеюється в паспорт, і якщо багато подорожуєте то можуть скінчитись сторінки від штампів та віз
-
ВП якщо закритий, то їх може бути безліч, скільки знайдете працедавців які готові вам робити це стільки і буде пермітів закритих під кожного з них. Інша справа відкритий, це так би мовити нонсенс, Канада зазвичай таким не балувала, бо з тим відкритим воркмерпітом люди можуть конкурувати з місцевими на рівні тімхортон), тобто точніш усюди, що власне зараз і маємо
-
Так, відправляють. Сьогодні консульство з Едмонтона в Скскатуні. У четвер отримала на пошту повідомлення відповідь, що мій паспорт привезуть.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
В мене є, але так само робила племінниця в неї те саме і немає аплікації
-
Дуже просто. Прилетіла тільки Анастасія з паспортами. Всі співробітники, які роблять інші послуги залишилися в Калгарі
-
Вам треба розмір змінити
-
Доброго дня скиньте хтось посилання будь-ласка, як правильно податися на ворк перміт. І чи можу я створити заявку на ворк перміт в акаунті, де маю заявку на pr по програмі воз'єднання укр. сімей. Дякую всім наперед!
-
Виходить що відповідь консула стосовно підлітків 18 років ,що військовий облік то не їх справа! А вимагати документ з резерв+ для надання будь яких консульських питань то їх справа? Так виходить? Мабуть треба по запитувати особисто, коли будемо подавати документи на паспорт.
12 Jan 2024, 17:45
338913/441629
5 minutes ago