PR CUAET
-
Яка група в фейсбуці? Поділіться посиланням або направте в ПП будь ласка
-
😕 а де її знайти?
-
Також запишіться в чергу очікування це не е черга, не плутайте!
-
До 16 травня слоти заброньовані (але треба перевіряти щодня може хтось відмовиться або анулюється системою автоматично) в понеділок система видасть порцію на 17 травня, потрібно змінити час на київський, після півночі по Києву перевіряйте (але це не точно!!)
-
Подскажите кто знает, все эти приглашения которые выдаются сейчас это они уже берут из квоты на следующий год людей?
-
о, дякую
-
В мене з'явилася одразу після реєстрації, в інших коли довго хвилин 20-39 переклацали усі місяці, потім зупинилися і довго нічого не робили саме віконечко з'явилося з пропозицією записатися у чергу очікування
-
Продовжити паспорт і подати на SP. Бажано це зробити до закінчення попередніх
-
Дякую за відповідь
-
Добре тепер зрозуміла завтра ще так спробую
-
В мене 11 січня і поки що нічого
-
Ні, мені одразу висилали діджитал версію і роздруковану.
-
Ви звичайний скан копія робили ? Чи як ? Не можу зрозуміти чому не виходе
-
Так, с першого разу вийшло.
-
Можем посмотреть на Вашу ситуацию. Я очень хороший специалист, но вряд ли недорогой.
-
Вполне относится. Номинация в подавляющем большинстве streams привязана к работодателю. Если уйти - потенциально можно номинацию потерять, а на этом заканчивается и рассмотрение PR процесса.
-
Підкажіть будь ласка, якщо вже подав ЕОІ і хочу додати пункт Close friend or distant relative in Manitoba, чи можна це зробити?
-
Саме сумне що дівчина у консульстві у Торонто мені сказала що дип пошта кожен місяць коли подавалась у жовтні і по типу не треба DHL.
-
Благодарю за ответ 🌸
-
Admin зробіть гілку для comprehensive background check будь ласка, бо багато вже туди попали
12 Jan 2024, 17:45
338974/428368
2 minutes ago