PR CUAET
-
Совместный договор на аренду квартиры или владение. Совместные счета в банке, какие-то совместные крупные покупки
-
Доброго дня. Порадьте імміграційного консультанта в Едмонтоні
-
noc.esdc.gc.ca/Search/QuickSearchJobTitleResults тут шукаєте свою посаду та дивитесь номер НОКу і потім заходите сюди www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility та дивитесь у таблицю, якщо там такого номера НОКу немає - значить підходить.
-
В когось є досвід отримання крімінал рекордс з Ірландії ?
-
Там нет условий, что оплачивать должен именно заявитель
-
Тобто головне правильне призначення платежу, не буде проблем, якщо оплачує хтось зі свого рахунку і там інше ім'я?
-
Без проблем, главное правильно оплатить и правильно все указать, кому, от кого и за кого
-
Так. Але залежить від провінції і програм. Також є програма для нянь федеральна, але я не впевнений чи вона зараз активна
-
Потрібно бути на пейрол
-
Зробіть будь який з цих варіантів, для кордону цього мало б бути достатньо. Але якщо зробите в нотаріуса все по формі, тоді робіть і на виїзд і на іміграцію і на довший період (років 5), щоб потім не переробляти. Якщо чоловік згоден звісно :)
-
Для провінційних програм це не підійде
-
26-33 якщо судити по цьому році
-
EI можна отримувати без проблем. Це не є соц допомогою, це страховка за яку ви заплатили
-
Участь в лотереї ні. Але якщо вас вибрали і ви подавалися на грін кату, навіть якщо не успішно, тоді це потрібно вказати.
-
Вишу вам в приват
-
Вишу вам в приват
-
В умовах програми. Шукайте в гуглі AAIP AOS Eligibility Там Таблиця 1
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де можна отримати інформацію стосовно того чи підходить професія grounds keeper для подачі на PR через AOS? Дякую.
-
А чи просив хтось оплатити друзів за вас у злотих і надіслати вам квитанцію, яку ви друкували і надсилали з заявою? Бо комісія rcb 45 $🤪
-
Я не делала электронную, т.к на оф сайте написано, что электронные не подходят для подачи на пиар
12 Jan 2024, 17:45
33902/467643
2 minutes ago